עזרה עזרה דחופה> קובץ גדול בפוטושופ לא נותן שמירה כPDF

• הוסף לסימניות
עובדת על קובץ PSB גדול בפוטושופ, וצריכה להעביר אותו לאינדי להוספת טקסטים וייצוא לדפוס.
אבל זה האופציות היחידות שהוא נותן , אין אפשרות לשמור כPDF בשביל להעביר לאינדיזיין.

ניסיתי למקם באינדי את קובץ הפוטושופ ולייצא לפידיאף- אבל הוא נותן שגיאה ולא מייצא..

איך אני יכולה לייצא בצורה הכי טובה?

אשמח לעזרה דחופה בנושא...

תודה מראש!!

צילום מסך 2025-09-01 224316.png

קבצים מצורפים

• 1756757787006.png
    1756757787006.png
    KB 75.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יש לסגור לJPEG ובאם יש צורך, גם להוריד משקל בסגירה (יש חלון שקופץ בזמן הסגירה שניתן לכוון בו את משקל הקובץ.).
ואז ליבא לאינדזיין.
ולא את קובץ PSD שבודאי כבד כבד.
ואת קובץ האינדזיין עם הכיתובים וכו' לסגור לPDF

• הוסף לסימניות
ניסיתי לייבא את הPSD לאינדי אבל זה לא נותן לסגור כפידיאף, הוא מוציא שגיאה כנראה כי הקובץ כבד.
אם אני אוריד משקל בקובץ JPEG זה לא יהיה בעיה מבחינת האיכות ?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עד איכות בינונית ככה מספר 5 או 6 מהנסיון שלי היה מעולה בדפוס.
תמיד מומלץ להדפיס חלק קטן מהתמונה ולבדור איכות לפני הדפסה סופית.

• הוסף לסימניות
מעולה תודה!!

• הוסף לסימניות
זה לא נותן לי לסגור לג'ייפג, רק האופציות במילום מסך למעלה. אולי אנסה לחלק אותו לכמה חלקים וזהו..
אם יש רעיון נוסף- אשמח..

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה