עזרה דחופה, קובץ מוסתר

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב תוכנה עתיקה בשם GiliSoft File Lock Pro
לא כ"כ השתמשתי איתה
איכשהו לא יודע איך היא גרמה לי שהקובץ הפעלה של כרום יהיה מוסתר
מה שגורם שלא ניתן להפעיל את כרום
גם אם אני מתקין אותו מחדש
אני מנסה להפוך את הקובץ חזרה ללא מוסתר
אבל התוכנה לא נותנת, היא כותבת שלא בחרתי פריט אפילו שכן בחרתי
מצ"ב צילום מסך
attachment.php

מישהו מכיר את התוכנה
או לחילופין מכיר תוכנה שיכולה לעקוף אותה ולגלות את הקובץ
???
תודה מראש

• הוסף לסימניות
צירפתי שוב את הצילום מסך.
תודה על התוכנה הניידת, אבדוק אותה
אין שום דרך לעקוף את ההסתרה הזאת??

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 76.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תגדירי במחשב שיראה קבצים מוסתרים ובמאפיינים אפשר לשנות כל קובץ אם הוא יהיה מוסתר או לא.

• הוסף לסימניות
תנסו להפעיל אותה כמנהל,

• הוסף לסימניות
דרך התוכנה עצמה אפשר לבטל, אלא אם כן אין לך את סיסמת המנהל של התוכנה.

• הוסף לסימניות
הצגת מוסתרים לא עזר כמובן
גם לא הפעלה כמנהל
דרך התוכנה עצמה זה גם לא נותן, צירפתי מקודם צילום מסך, יש לה איזה באג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;2068736:
נסו להסיר את התוכנה הנועלת ולהתקינה שוב.

עזר
תודה על הרעיון

תודה לכולם על העזרה והנכונות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה