אנחנו מב"בבגדול שאולוף בגבעת שאול הכי זולים
שווה לכם לעשות עוד סבב אחד ולהחליט.
יש גם את רוט בגבעת משה פינת אהלי יוסף ואת חיים מוחה בבר אילן פינת אוהלי יוסף
יש עוד חנות ממש זולה אבל מבחר לא ממש גדול ברחוב אדוניהו פינת חיים פרחי
כן, הבנתי, אבל כדי לא לאכול את הלב יום יום שווה לעלות ירושלימה ולשמוח עם מה שתחליטו.אנחנו מב"ב
אנחנו עשינו מפרפקט ליין, לפני מעל שנתיים ומרוצים מאוד, לקחנו את הלאפטו.האם יש משהו שעשה ריצוף בפרפקט ליין או בפריד
אני רוצה המלצות מניסיון
תודה
תודה ! את עוזרת לי מאודאנחנו עשינו מפרפקט ליין, לפני מעל שנתיים ומרוצים מאוד, לקחנו את הלאפטו.
(יכול להיות שבמבריק כן צריך איכות טובה בשביל השריטות והברק)
בבקשה..אנחנו עשינו מפרפקט ליין, לפני מעל שנתיים ומרוצים מאוד, לקחנו את הלאפטו.
(יכול להיות שבמבריק כן צריך איכות טובה בשביל השריטות והברק)
בשמחה, אחרי שבת...בבקשה..
אפשר תמונה?
יש גם באיקאה עיגולי לבד לשים על רגלי הכסאות להגן על הריצוף.
הציטוט הוא ממני כשלא אני כתבתי את המשפט הזה,קנינו לפני כחצי שנה את המדבקות האלה גם לי וגם להורים שלי. בשתי המקרים זה גרם לכסאות להתחיל להתנדד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים