עזרה דחופה! תודה מראש

• הוסף לסימניות
כבר כמה ימים תוך כדי עבודה המחשב פתאום נתקע לא מגיב לעכבר או למקלדת ואף לא לCTL+ALT+DEL

כאשר אני מנסה לכבות ולהדליק המחשב נתקע, מציג אופציה של פתיחה נורמלית או איתחול. בפתיחה הנורמלית חוזר שוב למסך השגיאה, באופצית האיתחול הוא מתחיל באיתחול ארוך ומיגע ושחזורים למינהם. יכול לקחת שעה ואי אפשר להפסיק באמצע.
בדו"ח השגיאות הוא מוצא רק שגיאה אחת ב"בסיס"

לא יודעת אם יש קשר או לא אבל בתחילת השבוע נייתי את המחשב לפי ההוראות באשכול. ובאמצעות הקלינר.

אנא עזרתכם, אני באמצע פרויקט ענק, והלילה הזה קריטי עבורי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגי ד;1917054:
כבר כמה ימים תוך כדי עבודה המחשב פתאום נתקע לא מגיב לעכבר או למקלדת ואף לא לCTL+ALT+DEL

כאשר אני מנסה לכבות ולהדליק המחשב נתקע, מציג אופציה של פתיחה נורמלית או איתחול. בפתיחה הנורמלית חוזר שוב למסך השגיאה, באופצית האיתחול הוא מתחיל באיתחול ארוך ומיגע ושחזורים למינהם. יכול לקחת שעה ואי אפשר להפסיק באמצע.
בדו"ח השגיאות הוא מוצא רק שגיאה אחת ב"בסיס"

לא יודעת אם יש קשר או לא אבל בתחילת השבוע נייתי את המחשב לפי ההוראות באשכול. ובאמצעות הקלינר.

אנא עזרתכם, אני באמצע פרויקט ענק, והלילה הזה קריטי עבורי!!

בדוק חום, היה לי פעם אותו דבר, ויום אחד המחשב מת לי פתאום, אז אני ממליץ לך גם לגבות כל החומר שלך.

• הוסף לסימניות
זה הסיבה שהפסקתי להשתמש בתוכנות לניקוי הרגיסטרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1917934:
זה הסיבה שהפסקתי להשתמש בתוכנות לניקוי הרגיסטרי

לא נראה לי שזה קשור לתוכנות ניקוי, רק יותר בעיית חומרה, (חום, דיסק קשיח שבדרח למות).

• הוסף לסימניות
הסי קלינר בתיקון הרישום הוא דופק את המחשב מנסיון זה קרה לי פעם והיה סרט להחזיר המחשב לא עלה בכלל רק במצב בטוח אני בתוכנה הזאת משתמש רק לניקוי קבצים וכו לא לניקוי הרישום זה עושה בעיות,
יש תוכנות אחרות שעושות את העבודה ללא בעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1919310:
הסי קלינר בתיקון הרישום הוא דופק את המחשב מנסיון זה קרה לי פעם והיה סרט להחזיר המחשב לא עלה בכלל רק במצב בטוח אני בתוכנה הזאת משתמש רק לניקוי קבצים וכו לא לניקוי הרישום זה עושה בעיות,
יש תוכנות אחרות שעושות את העבודה ללא בעיות
אפשר לגבות שינויים, ואז מקסימום לשחזר במצב בטוח.
לא ראיתי אף פעם בעיות.

• הוסף לסימניות
בזמנו הייתי עם XP ואחרי ניקוי הרישום הוא נתקע איפה שהפטרייה מתמלאת בקיצור לא העלה את הווינדוס רק מצב בטוח עבד ואז עם 365 התוכנה ההיא הצלחתי

• הוסף לסימניות
אבל אם כבר השתמשתי בCקלינר?

איך בודקים את החום?

עשיתי שיחזור כבר כמה פעמים.

המחשב לא קופא כבר, אבל בכל הפעלה הוא מפנה ישר לאיתחול הפעלה
ושחזור וכו'

• הוסף לסימניות
במצב בטוח להפעיל את התוכנה Wise Care 365

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• WiseCare365.zip
    10.2 MB · צפיות: 0
  • תמוה.jpg
    KB 7.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
העלתי תמונה תפעילי אותה ותעשי סריקה וניקוי בשני המצבים למעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה