עזרה עזרה דחופה תוכנת אינדיזיין!! המרת קובץ מגרסת CC2019 לגרסת CC2018 - אני באמצע לעבוד על פרויקט

• הוסף לסימניות
תקלה באמצע עבודה על פרויקט :
עבדתי על קובץ בגרסאת CC2019 ואני רוצה להמר לגרסאת CC2018
כשאני ממירה אני שומרת כקובץ IDML , וכשאני באה לפתוח בגרסה הנמוכה יותר - 2018 לא ניפתח לי הקובץ , ומופיע לי ההודעה הבאה :
צילום תקלה IDNL.png

• הוסף לסימניות
???? משהו יודע אולי מה עושים כשקורה דבר כזה באמצע עבודה על פרויקט???

• הוסף לסימניות
תשמרי מחדש בגרסה של 2019 ובהגדרות שמירה תשני לגרסת 2018

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל צילום מסך
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
מהסיומת של הקובץ רואים שזה פשוט קובץ אינדיזיין ולא idml
1595282955419.png

צריך להכנס שוב לאינדיזיין 2019
ולשמור כך
1595282983182.png

• הוסף לסימניות
נותן לבחור באופציה של שמירה כ IDML נכון?

• תודה
Reactions: lab
  • הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
סליחה, אני שואלת האם לבחור באופציה של שמירה לIDML
אין לי אופציה לשמור על CC2018 או גרסאות אחירות

• הוסף לסימניות
כן
כתוב על זה cs4 ומעלה
1595283393825.png

• הוסף לסימניות
זה ניפתח לי !! ממש תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה