עזרה דחופה - תחפושת לפורים

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא תחפושות סרוגות לתינוקות קטנים (3-4 חודשים)?

אנחנו צריכים פה בארץ, בכדי שזה יספיק להגיע לפני פורים.

אנא, עזרתכם!

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי מביתר "תותים"
יש לה מוצרים מוכנים, וכן ניתן לתת לה דוגמא / תמונה והיא מייצרת לפי הזמנה
יחסית למוצרים ולרמת הסריגה - לא יקר!

אם מעניין אתכם רק כובע - יש לי כובע קאפקייק מדהים להשכרה

"תותים" מוכרת דרך מרמלדה מרקט: http://market.marmelada.co.il/tutim?return_url=%2Ftutim&page=1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1535399:
אני מכירה מישהי מביתר "תותים"
יש לה מוצרים מוכנים, וכן ניתן לתת לה דוגמא / תמונה והיא מייצרת לפי הזמנה
יחסית למוצרים ולרמת הסריגה - לא יקר!

אם מעניין אתכם רק כובע - יש לי כובע קאפקייק מדהים להשכרה

"תותים" מוכרת דרך מרמלדה מרקט: http://market.marmelada.co.il/tutim?return_url=%2Ftutim&page=1

ישירות דרכה אפשר לקנות? מה הכתובת / טלפון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1535420:
ישירות דרכה אפשר לקנות? מה הכתובת / טלפון?

זה המספר שלה: 0502576600

נכון ללפני שנה (אז אני קניתי) - היא מכרה רק דרך מרמלדה, כלומר, תוכלו להזמין דרכה ולדבר איתה ישירות
אולם התשלום רק דרך מרמלדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה