עזרה דחופה - ntsc

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני צריכה לסגור סרט שהולך להיות מופץ בחו"ל,
בארצה"ב ובאירופה.
האם אני צריכה לסגור את הסרט לפורמט NTSC ?
ואם כן, יש הוראות מיוחדות לגבי הענין ? (כל הפרויקט מוגדר כPAL )
פעם ראשונה שאני עושה זאת.
אודה לכל מי שיכול לענות תשובה מהירה כי מחר בבוקר מגיעים לקחת ממני את המסטר, ועוד יש לי כמה שעות טובות של רינדורים.
תודה מראש לכולם........

• הוסף לסימניות
השאלה איך צולמו החומרי גלם בPAL או NTSC לפי זה תעבוד.

בכל מיקרה תוכל לייצא קובץ אחדPAL ועוד קובץNTSC
רק כך בחשבון רעידות וכו' אם אין תאימות בין החומר גלם לייצוא.

• הוסף לסימניות
אני לא יכלה לעשות כמה אופציות,
כי אני גם אמורה לשכפל להם 50 עותקים של דיסקים מוגנים.
השאלה אם באמת בארצה"ב עובד רק שיטת NTSC?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שהיום זה עדיין כ"כ קריטי.
בסה"כ רוב המכשירים מיובאים היום מסין.
אבל אני לא אומרת מידיעה אלא מהשערה.
בכל אופן תמיד תוכל לברר אצל מי שהזמין את הפרויקט איך הוא רוצה את זה סגור..
(בתקוה שהוא יבין)

• הוסף לסימניות
אני עושה הרבה סרטי תדמית לארה"ב, תמיד סגרתי רגיל PAL ולא נתקלתי(ז"א הלקוחות לא נתקלו) בשום בעיה ב"ה

• הוסף לסימניות
כל הבעיה היא אם זה הולך למכשירי DVD.

גם זה כיום כבר לא בעיה (כמעט) כי רוב המכשירים הם מולטיסיסטיים.

למחשבים ודאי שהכל עולה רגיל.

אני לא מציע להכנס לסיפור של סגירה בשיטה שונה מחומרי הגלם. זה יכול להצליח וזה יכול חלילה לא. ואז זה לא נחמד.

• הוסף לסימניות
לא אמורה להיות בעיה, במקסימום יש מכשיר ב1800 ש"ח שממיר את הסרט לNTSC

• הוסף לסימניות
לדעתי פורמט NTSC יותר קשור לשידורי טלוויזה שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה