בקשה עזרה דחופה!!

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמבין בוורד ויכול לעזור לי במשהו קטן
אני כתבתי איזה חיבור על דף A4 (5 עמודים..) רגיל ואני רוצה להפוך את זה לכמו חוברת(?) מישהו יודע איך עושים את זה ????
אני לחייב את זה דחוף להיום בשביל לשלוח מחר!!
תודה רבה.
chasyacohen@

• הוסף לסימניות
אני כתבתי איזה חיבור על דף A4 (5 עמודים..) רגיל ואני רוצה להפוך את זה לכמו חוברת(?) מישהו יודע איך עושים את זה ????
תודה רבה.
chasyacohen@
מה הכוונה?
שתי טורים?

• הוסף לסימניות
6 עמודים כתובים על A4 אני רוצה להפוך אותם לחוברת כלומר שחצי דף יהא ההתכלה והחצי השני זה הסוף... כמו חוברת רגילה

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
chasyacohen@
הדפסת חוברת זה הגדרה בהדפסה ולא בוורד עצמו.

• הוסף לסימניות
כן. אבל אני כתבתי על דף A4 שלם ואני רוצה להפוך אותו על פרופיל של חוברת בהדפסה יעשה לי את העמוד הראשון כתור העמוד האחרון ואני צריך את זה אחרת מבין

• הוסף לסימניות
כן. אבל אני כתבתי על דף A4 שלם ואני רוצה להפוך אותו על פרופיל של חוברת בהדפסה יעשה לי את העמוד הראשון כתור העמוד האחרון ואני צריך את זה אחרת מבין
אתה יכול בוורד להעביר את העמוד הראשון לעמוד האחרון,
בכל אפשר לשחק עם זה בPDF בהדפסה !!!!

• הוסף לסימניות
סוגרים לפידיאפ ומדפיסים חוברת

• הוסף לסימניות
הכי יעיל להתכתב עם gpt
תתאר לו מה אתה רוצה
תתאר לו את ההגדרות שמוצגות לך.
הוא יעזור לך בשמחה😄

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה