כללי עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
אני צריך בדחיפות נוסח הסכם בין מעמד\גרפיקאי לבין לקוח
זכיות ,חובות ,הסדרי תשלום, זכיות יוצרים וכו'
כיון שיודע אני שזה מצרך נחוץ לחברי פורום רבים
מי שיש לו כזה מסמך ומוכן להעלות לתועלת הכלל:):D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1006674:
אני צריך בדחיפות נוסח הסכם בין מעמד\גרפיקאי לבין לקוח
זכיות ,חובות ,הסדרי תשלום, זכיות יוצרים וכו'
כיון שיודע אני שזה מצרך נחוץ לחברי פורום רבים
מי שיש לו כזה מסמך ומוכן להעלות לתועלת הכלל:):D

זה מה שאני נותן בנוסף להצעת מחיר מפורטת הכוללת מחירים ולו"ז.

קבצים מצורפים

• הסכם עבודה כללי מעודכן ניסן תשע'ג.pdf
    KB 113.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מדהים

ההסכם מפורט וברור לפרטי פרטים ופותר בעיות לפני שהם צצות אבל האם אינו מרתיע לקוחות טובים, יוצר רושם של חתימה אצל עורך דין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1006782:
ההסכם מפורט וברור לפרטי פרטים ופותר בעיות לפני שהם צצות אבל האם אינו מרתיע לקוחות טובים, יוצר רושם של חתימה אצל עורך דין?

כל אחד כדאי שיכיר לקוחותיו.
אצלי היה אחד שרגז על זה והרוב לא.
שים לב שזה טופס סטנדרטי, אינני מבקש מהלקוח לחתום עליו, רק לאשר במייל.

וחוץ.מזה, אכן יש צורך לנסחו מחדש, אך לא היה לי זמן לכך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה