עזרה דחופה!

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מהיום בבוקר אין לי אפשרות לפתוח את הג'ימייל באף אחד מהחשבונות:(. כל האתרים האחרים נפתחים ורק המייל לא. כיביתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את המודם ו----כלום. משהו יכול לתת לי עצה מה זה יכול להיות ואיך לסדר זאת? אני צריכה את המייל דחוף ואני אובדת עצות. תודה רבה.:confused:

• הוסף לסימניות
תנסי בדפדפן אחר.

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם דרך כרום וגם דרך האקספלורר ולא נתן, ניסיתי דרך חיפוש של גוגל (את החיפוש הוא נותן)
והוא לא נתן להכנס לקישור.

• הוסף לסימניות
אם זה מסמן שזה לא בטוח וכו' צריך לבדוק האם התאריך מכוון.

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו עם שרות החסימה על הקו המון זמן, הם ניסו לעזור אולם לא הצליחו, זה לא קשור אליהם. ניסיתי את טכנאי המחשבים שלי והוא לא זמין. בבקשה!!!!!!!!! אולי למישהו יש פיתרון לדבר המוזר הזה??? (עד אתמול בלילה זה עבד רגיל, לא כיביתי את המחשב ולא כלום ופתאום בבוקר אין לי מייל.)
האם יש מצב שזה איזשהו וירוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1043036:
אם זה מסמן שזה לא בטוח וכו' צריך לבדוק האם התאריך מכוון.
איך בודקים ואיך משנים?

• הוסף לסימניות
למטה בצד שמאל, יש שם שעון, תבדוק מה התאריך שם!
אם זה לא מכוון תלחץ פעמים על השעון וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה