עזרה דחופה

• פותח הנושא 999
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח חיצוני של 1000 ג'יגה שאני מטעין בו המון חומר. היום הוא נפל לי על הריצפה מגובה יחסית נמוך ומאז הוא לא נפתח לי, מה עושים?

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח שנפל

נכתב ע"י אלי גולד;1103047:
יש לי דיסק קשיח חיצוני של 1000 ג'יגה שאני מטעין בו המון חומר. היום הוא נפל לי על הריצפה מגובה יחסית נמוך ומאז הוא לא נפתח לי, מה עושים?

צור קשר עם מרכז הצריבות בי-ם הם מומחים בתחום שיחזור ותיקון דיסקים.
02-6524956

• הוסף לסימניות
הארד דיסק מאוד רגיש לנפילות אפי' מגובה נמוך זהירות! מאוד ממולץ לשמור את ההארד דיסק עם כיסוי מגן. יש היום הארדיסקים עם בולם זעזועים כשכולו מצופה גומי.

• הוסף לסימניות
קרה לי בעבר ג"כ, נלחצתי על כל החומר....

יתכן מאד שזזו החיבורים,
תלוי בסוג הכונן שלך, בדוק אם אפשר לפתוח בעדינות ובזהירות !! את האריזה החיצונית ולוודא שהחלקים מחוברים היטב אחד לשני.
[אצלי אכן התנתק אחד מהשני וזהו... ב"ה]

שוב, אם לפתוח אז בעדינות ובזהירות!

• הוסף לסימניות
יש בפורום ניקים מאוד מקצועיים שישמחו לעזור לך..

• הוסף לסימניות
קרה לי ג"כ
הלכתי לחנות שהמליצו עליה מאוד בבר אילן בירושלים (קרוב לפינת צפניה)
על המקום הוא פתח וראה שרק זזו חיבורים וכל החומר ניצל.
ממליצה בחם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;1103554:
קרה לי ג"כ
הלכתי לחנות שהמליצו עליה מאוד בבר אילן בירושלים (קרוב לפינת צפניה)
על המקום הוא פתח וראה שרק זזו חיבורים וכל החומר ניצל.
ממליצה בחם

כבר משיהו פתח לי וכנראה זה לא משהו חיצוני שרואים מיד בפתיחה, אולי זה משהו יותר פנימי, לא יודע. כמה זה עלה לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1103131:
קרה לי בעבר ג"כ, נלחצתי על כל החומר....

יתכן מאד שזזו החיבורים,
תלוי בסוג הכונן שלך, בדוק אם אפשר לפתוח בעדינות ובזהירות !! את האריזה החיצונית ולוודא שהחלקים מחוברים היטב אחד לשני.
[אצלי אכן התנתק אחד מהשני וזהו... ב"ה]

שוב, אם לפתוח אז בעדינות ובזהירות!

פתחתי בזהירות ובעדינות ולא ראיתי שום תזוזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה