עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה!!!
עשיתי עבודה ללקוח שכללה חיתוך בכלי החיתוך של מפות מאתר וחיבורן בפוטושופ ופתאום אחרי השמירה כpng כשאני פותחת את זה בפוטושופ זה מגיע לי גודל אחר לגמרי, הרבה יותר קטן מכל החתיכות הקודמות
מה זה אמור להיות??????????????? כבר חיברתי בערך 150 חתיכות מה לעשות?????
אני באמצע עבודה!!!!

תודה רבה רבה לעוזרים

קבצים מצורפים

• 12.PNG
    KB 234.8 · צפיות: 13
  • VVAOO.jpg
    KB 112.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
את צריכה לשמור על האיכות הגבוהה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר במחילה
לא מבינה חידות ואני מידי בלחץ כדי לנחש
בבקשה!!

• הוסף לסימניות
בבקשה: :)

קבצים מצורפים

• רזולוציה.png
    KB 32.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
פטושופ שלי בעברית בדקתי והרזולוציה בשתי המסמכים (הישן והחדש)היא אותו דבר
מצורף

מה זה יכול להיות?

תודה רבה

קבצים מצורפים

• צצצצצצ.PNG
    KB 40.3 · צפיות: 10
  • ץץץץץץץץץץ.PNG
    KB 36.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הענין הוא שחתכתי עם כלי החיתוך אותו דבר בדיוק כמו הקודמים ולא עשיתי שום שינוי ועכשיו אני תקועה!?!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה,תשלחי אלי את הקבצים ואנסה לפתור את הבעיה...

• הוסף לסימניות
בבקשה
עדיין לא נמצא פיתרון
אני אחרי עבודה של שעות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה