כללי עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
חייבת כיוון בתמחור,
(יש לי הערכה, אני לא בטוחה שאני בכיוון הנכון)

חוברת של כ 100 עמודים, חצי ממנה זה בעצם מגזין כזה, טקסטים רצים ללא עיצוב מושקע או משהו אלא ממש בסיסי, כותרות וטקסט, עם גריד כמובן שווה להכל.
בין לבין יהיו כ 50 עמודים של פרסומות שונות שדורשות עיצוב מלא,
אני מתלבטת איך לתמחר (אין לי מדויק הערכה של זמן)

אשמח אם יש לכם כיוון מסוים של מחיר- האם לפי עמוד של כל סוג (עמוד פרסום, עמוד טקסט) או מחיר גלובלי להכל?
ועד כמה אני אמורה להתחשב במחיר אם יש פה כמות עיצובים שונים לחלוטין?
מצד אחד הסכום הסופי שאני מעריכה נשמע לעצמי המון כדי לשלוח הצעה כזאת,
מצד שני כמה זול כבר אני יקח לעמוד..

• הוסף לסימניות
אני יכתוב לך משהו שקשור, ולפי זה תלכי. את זה קיבלתי בטלגרם לפני מספר דקות.

כמה דברים:
א. כעקרון התמחור הנכון הוא בהתאם לשעות העבודה וההשקעה X מחיר לשעה
ב. לצערנו הגרפיקאים החדשים (ואני בתוכם) לא מספיק מעריכים את עצמנו ואת העבודה וחבל. בסופו של יום זה עלול לפגוע בכולנו
ג. המרצה שלנו בועז שרון בעל סטודיו כשרון, סיפר שכאשר למד אצל אחד המרצים בפרוג (דומני גור) הראה לו עבודה והמחיר שהוא לקח ללקוח והוא אמר לו תכפיל! עכשיו ומיד תכפיל את המחיר מיד.
הוא הכפיל ומאז למיטב ידיעתי הוא לא יושב חסר מעש בבית. כולנו צריכים להעיז ולקבל. בל נשכח שזה לא שאנחנו יושבים מול המחשב והוקוס פוקוס זה קורה. מושקע המון זמן ועבודה על כל לוגו מעבר לזמן היקר והההשקעה הכלכלית בלימודים.
גם שמאי לוקח 800-1000 ש"ח לעיתים על עבודה של 20 דקות. משלמים גם על ההשקעה בלימודים והנסיון.

ולסיום, אני רוצה לומר מנסיון מר (לאו דווקא בגרפיקה) לא לקבל עבודה בלי לומר מחיר. יתכן שאנחנו נגיד ללקוח בסיום מספר שמבחינתנו הוא מחיר "פשרה" ומבחינתו הוא חושב שאנחנו יקרנים. וזה חבל.
לכן מראש לומר, אני לוקח ללוגו החל מXX וזה תלוי בעבודה. וזה יכול לנוע בין XX לXX.

וזה מדובר רק על לוגו.

תעשי חישוב כמה את משקיעה על זה, וכמה את מצפה להרוויח מזה, וכמה ייצא לך על כל מודעה, וכמה ייצא לך על הטקסטים וכולי וכולי, ולפי זה תתני את המחיר.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ועבודה נעימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה