עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
הלקוח טוען שבשני הציורים - זה לא נראה אותו ילד---:confused:
אני צריכה שהילד השני יראה כמו העצוב

אני כבר מרוב שינויים לא רואה כלום
אשמח מאווווד אם משהו יוכל לעזור לי
TNX

קבצים מצורפים

• untitled.png
    KB 266 · צפיות: 15
  • ילד.jpg
    KB 80.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
חוץ מזה שבראשונה הוא כהה יותר ובשניה בהיר...
אותו ילד בול!
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
בכללי הם מאוד דומים
קצת בזויות העיניים יש הבדל בין התמונות וגם בעצמות הלחיים
מצ"ב הכוון.
צביעה מושקעת!

קבצים מצורפים

• 111.PNG
    KB 181.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1885729:
בכללי הם מאוד דומים
קצת בזויות העיניים יש הבדל בין התמונות וגם בעצמות הלחיים
מצ"ב הכוון.
צביעה מושקעת!

,תודה רבה רבה !
עזרת לי מאוד

• הוסף לסימניות
גם לדעתי זה אותו ילד,אולי בגלל שיש קצת שוני בגוונים.

• הוסף לסימניות
אחרי התיקון
זה יותר דומה עכשיו?

קבצים מצורפים

• פוטו.jpg0.jpg
    KB 58.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה רק בצבעים-
בשני הוא הרבה יותר בהיר- גם הפנים וגם השיער.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה