עזרה דחופה!!

• הוסף לסימניות
בקשו ממני לעשות חיתוכים למובייל בקבצי פוטושופ ואילוסטרייטור
משהו יודע איך עושים את זה?
ואיך סוגרים ל ios? ואיך לאנדוראיד?
אשמח לעזרה!!!
תודה רבה!
ברוריה כהן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוריה לוי;2249985:
בקשו ממני לעשות חיתוכים למובייל
ואיך סוגרים ל ios? ואיך לאנדוראיד?
זה לא תלוי בסוג הסמרטפון אלא בגודל המסך.
כך שבגדול את פשוט יכולה לצייר את הדף כפי שהוא צריך להיראות במסך קטן. למשל, אלמנטים שהיו בצד ימין, יהיו למטה וכו'

• הוסף לסימניות
באיזו גרסה של פוטושופ את משתמשת?

• הוסף לסימניות
טוב מאוד,
יש שם אופציה שעושה לך את כל העבודה.
אני עובדת באילוסטרייטור, ואין לי פוטושופ CC כך שאני לא זוכרת לכוון אותך בע"פ.
אני אוכל להסביר לך את העניין בשליטה מרחוק אם תרצי.

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור את פשוט יוצרת דף בגודל של החיתוך שאת צריכה,
מניחה באמצע את החיתוך, ממרכזת אותו,
ועומדת עליו עם הריבוע המקווקו הזה (יש בסרגל הכלים ריבוע כזה עם סימני חיתוך)
ואז שומרת לווב: דרך file
save for web

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צנצנת;2251226:
טוב מאוד,
יש שם אופציה שעושה לך את כל העבודה.
אני עובדת באילוסטרייטור, ואין לי פוטושופ CC כך שאני לא זוכרת לכוון אותך בע"פ.
אני אוכל להסביר לך את העניין בשליטה מרחוק אם תרצי.

אני צריכה לחתוך מסכים של אפליקציה, וכל דבר פחות או יותר נמצא בשכבה לבד
לפי גדלים של 1X 2X 3X את יודעת מה זה?

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה