עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
קבלתי קבצי פוטושופ של מסכים של אפליקציה
ואני צריכה לעשות את החיתוכים לפי הגדלים של: 1x, 2x, 3x, 0.75x, 1.5x
וכשאני מגדירה את זה בפוטושופ לפי הגדלים זה סוגר לי את זה בגדלים גדולים מאוד
הרבה יותר ממה שאני צריכה
מה ניתן לעשות. יש למשהו פתרון?
תודה רבה!
ברוריה כהן

• הוסף לסימניות
באיזו איכות את סוגרת?
ל ios זה אמור להיות גדול.

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה

אני סוגרת לאנדרואיד

• הוסף לסימניות
יש תוסף לפוטושופ שמאפשר לך לשמור כל קובץ לגודל המתאים.
ואם את מעדיפה לא לרכוש תוסף, במידה ויש לך CC את יכולה להעלות את הפוטושופ לענן שלך, ושם כל תמונה שתשמרי, הוא יציע לך לאיזה סוגי גדלים וקבצים לשמור וייצא לך את זה לתיקיית ASSETS

• הוסף לסימניות
איך אני עשה את זה בפוטושוט CC??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כלומר יש לך שטח בענן, ושם את יכולה ליצור תיקיות ולתיקיה להעלות את קובץ ה PSD ולעבוד עליו שם.

• הוסף לסימניות
שולחת לך צילום מסך
אולי תוכלי להסביר לי לפי זה

קבצים מצורפים

• לכידה.jpg
    KB 333.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה עמוד הסבר.
תתחברי לקישור הבא:
https://assets.adobe.com/
שם תיכנסי ל FILES
בצד ימין איפה שהחיפוש כתוב VIEW וגם ACTION אם משולש לידו.
תלחצי על המשולש, ותבחרי ליצור תיקיה חדשה.
לוקח לזה כמה שניות להיווצר.
תלחצי על התיקיה להכנס אליה ואז את יכולה לעשות UPLOAD ולהעלות את קובץ ה PSD שלך. או פשוט לגרור אותו לשם מהמחשב שלך.

אחרי שהקובץ עלה אם תלחצי עליו, הוא ייפתח לך וזה בעצם כמו לעבוד על פוטושופ רק שאת עובדת בענן.
כשקובץ PSD פתוח לך, תבחרי באופציה של EXTRACT ושם את יכולה לייצא תמונות באיזה פורמט ולאיזה גודל שאת רוצה

• הוסף לסימניות
האמת, שאם את מעצבת לאתרים, זה נוח לשתף אחר כך עם המתכנת שבונה לך אם את לא בונה לבד, כי הוא יכול לעבוד על הקובץ שהכנת ולא מחוייב שיהיה לו CC הוא פשוט עובד על ההתקנה שלך.
והוא יכול להוריד לבדו את כל התמונות והאיקונים ל ASSETS

• הוסף לסימניות
ואגב זה גם מייצר לך קוד HTML לאלמנט.
פשוט מדהים. כותב לך מה הצבע של הטקסט, איזה פונט זה או דומה לו [בעברית זה קצת בעייתי] וזה מאד נוח למתכנתים וגם למעצבים.

• הוסף לסימניות
הנה איך שזה נראה

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 178.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!
מקווה שזה יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה