עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
הפעלתי את המחשב [ווינדוס 10], והוא נתקע לי על מסך נעילה כשהוא מראה את שם המשתמש של חשבון המייל:confused: ודורש סיסמה, וכשמכניסים את סיסמת חשבון המייל הוא כותב את ההודעת שגיאה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 319236
אשמח לקבל עזרה. מיותר לציין שהמחשב מושבת...

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    1234.jpg
    KB 69.8 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נכנסת באמצעות חשבון???

• הוסף לסימניות
אם ניסית את כל האפשרויות הרגילות נסה את זה

1. נסה להכנס לחשבון MICROSOFT שלך ממחשב אחר לראות אם גם שם הסיסמה השתנתה
2. אם יש לך חשבון מקומי במחשב תוכל להכנס ממנו ולהפוך את החשבון הזה לחשבון מקומי
3. אם אין לך חשבון מקומי , טכנאי שיצטרך להגיע פיזית ייצור חשבון מקומי נוסף , ואז יהפוך לך את החשבון הזה לחשבון מקומי , ואז יבחר לך סיסמה חדשה . (אין דרך נורמלית אחרת לעקוף סיסמה בחשבון ONLINE )

• הוסף לסימניות
אולי את הסיסמא אתם מנסים להכניס כאשר הקפסלוק דולק- או שזה דרך טאבלט שאז יש מקלדות שיש שינוי במקשים (אם מקלידים את האותיות העבריות כאשר הקפסלוק דולק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2272368:
אולי את הסיסמא אתם מנסים להכניס כאשר הקפסלוק דולק- או שזה דרך טאבלט שאז יש מקלדות שיש שינוי במקשים (אם מקלידים את האותיות העבריות כאשר הקפסלוק דולק)

מה שבעיקרון אני צריך לעשות זה לכתוב את סיסמת חשבון המייל שלי???
מה זה בכלל הדבר הזה, מה קרה למחשב...???

• הוסף לסימניות
פשוט בחרת בכניסה של חשבון לא במשתמש מקומי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דהו;2273370:
ואיך אני מחזיר את זה למצב הקודם????????

כמו שבריס כתב
מעלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה