עזרה דחופה!!!!

• הוסף לסימניות
חייבת לשלוח דחוף קומיקס ללקוח ופתאום לא יכולה להכניס טקסט בפוטושופ, משהו נדפק לי שם.
כשאני רוצה לפתוח קובץ עם טקסט שאני הכנסתי, לא מכיר בו והופך את השכבה לתמונה.
אני מנסה להקליד, לא מראה לי כלום בקובץ אבל בחלון השכבות כן רואים את הטקסט...
כנראה משהו בהגדרות.
פליז... מישהו/י יכול/ה לעזוררררררר?

• הוסף לסימניות
זה קצת נשמע שבטעות עשית rasterize לשכבה של הטקסט והוא הפך לשכבה רגילה.. ואם כן, לא נראה לי שאפשר להחזיר אותו להיות שכבת טקסט
(אם אין לך undo, זאת אומרת)

• הוסף לסימניות
כנראה לא הסברתי את עצמי ברור.
כל קובץ עם טקסט שאני פותחת בפוטושופ הוא נפתח לי באופן שכל שכבות הטקסט הופכות לתמונה.
בנוסף לא ניתן להכניס טקסט לשום קובץ גם לא לקובץ חדש, כלומר, נפתחת שכבת טקסט ובחלון השכבות רואים את הטקסט שהקלדתי אבל על דף הקובץ לא מופיע כלום!

• הוסף לסימניות
אהה.
אז תנסי לעשות RESET לכלי טקסט,
( תחפשי באינטרנט או בעזרה how to reset a photshop tool )
אם לא יעבוד, תעשי RESET לכל ההגדרות של התוכנה,
צריך בשביל זה למחוק את התיקייה של ההגדרות, אין לי זמן כרגע לחפש כדי להזכר איך עושים. אם לא תסתדרי אז בהמשך היום אכתוב בלי נדר
תחפשי באינטרנט או בעזרה של אדובי - how to reset photoshop cc preferences

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי את הטקסט באילוסטרייטור ותעבירי אח"כ לפוטושופ - סתם כך שמעתי שהטקסטים בפוטושופ פחות איכותיים ועדיף באילוסטרייטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה