כללי עזרה דחופה,

• הוסף לסימניות
הכנתי כרזה להדפסת שמשונית בגודל 3*7 מטר. עבדתי בפוטושופ על גודל 1.5*3.5 100 DPI
סגרתי אותו באינדיזיין. המשקל של PDF הוא 128 מגה. האם זה מוגזם? ואם כן איך אפשר לדחוס יותר. מהדפוס הם אומרים שזה שוקל מידי הרבה.
שלחתי את זה דרך גמבו מייל. והם לא מצליחים לפתוח את הקובץ.
אני כרגע שולחת את זה עם משלוחן לדפוס. האם יש להיות שגם כך לא יצליחו לפתוח את הקובץ?

• הוסף לסימניות
תסגרי את זה באינדיזיין דרך פרינט זה הופך להיות חצי מהגודל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 200210010;593387:
תסגרי את זה באינדיזיין דרך פרינט זה הופך להיות חצי מהגודל
מה זה דרך פרינט?
הוא שקל בתחילה 700 מג' אחרי שסגרתי אותו באינדיזיין. הוא שוקל כרגע 120 מגה.

• הוסף לסימניות
במצב כזה כנראה שעדיף לרסטר הכל מלבד הטקסט
כנראה יש הרבה אפקטים שמכבידים
באיזו תוכנה עשית את הרקע?

• הוסף לסימניות
הגודל סביר

הבעיה היא שלהם לך אין מה לעשות

תנסי בכל זאת לסגור בפוטו שופ את הקובץ כפידיאף או jpeg
תביאי לאינדיזיין ותסגרי משם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;593396:
הגודל סביר

הבעיה היא שלהם לך אין מה לעשות

תנסי בכל זאת לסגור בפוטו שופ את הקובץ כפידיאף או jpeg
תביאי לאינדיזיין ותסגרי משם
זה מה שעשיתי.
סגרתי PDF בפוטושופ. ואח"כ הבאתי לאינדי' וסגרתי שוב בPDF.
מבחינתי עשיתי מה שהייתי אמורה לעשות. אבל שם בדפוס טוענים שזה כובד כבד מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומניק;593395:
במצב כזה כנראה שעדיף לרסטר הכל מלבד הטקסט
כנראה יש הרבה אפקטים שמכבידים
באיזו תוכנה עשית את הרקע?
פוטושופ, עם הרבה מסכות. בלי אפקטים.

• הוסף לסימניות
סתם כך שאלה, עבדת רק על 100 DPI ?

אני בעבר עשיתי עבודה דומה על עשירית מהגודל המקורי של המסמך ברזולוציה 650
יבאתי את המסמך פוטושופ עצמו לאינדזיין, ורק בשביל לסגור להדפסה, לא הוספתי כלום באינדיזיין, המשקל היה אחרי פוטושופ ואינדיזיין 6.60 mb , בזמן שהמסמך פוטו שופ שקל 188 מ"ב, וששמרתי אותו PDF מפוטו שופ קיבלתי PDF במשקל 112 מ"ב

עוד דבר שחשוב, אם בטקסטים גם יש אפקטים פיקסליים, כדאי לעשות אותם בפוטו שופ, גם בגלל המשקל וגם הרזולוציה בפוטו שופ גדולה בהרבה (בדקתי את זה אחד על אחד-ואם רוצים להגדיל באינדיזיין זה קצת סיפור ומכביד מאוד על התוכנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;593488:
סתם כך שאלה, עבדת רק על 100 DPI ?

אני בעבר עשיתי עבודה דומה על עשירית מהגודל המקורי של המסמך ברזולוציה 650
יבאתי את המסמך פוטושופ עצמו לאינדזיין, ורק בשביל לסגור להדפסה, לא הוספתי כלום באינדיזיין, המשקל היה אחרי פוטושופ ואינדיזיין 6.60 mb , בזמן שהמסמך פוטו שופ שקל 188 מ"ב, וששמרתי אותו PDF מפוטו שופ קיבלתי PDF במשקל 112 מ"ב

עוד דבר שחשוב, אם בטקסטים גם יש אפקטים פיקסליים, כדאי לעשות אותם בפוטו שופ, גם בגלל המשקל וגם הרזולוציה בפוטו שופ גדולה בהרבה (בדקתי את זה אחד על אחד-ואם רוצים להגדיל באינדיזיין זה קצת סיפור ומכביד מאוד על התוכנה)
את סגרת בפוטושופ לPDF או לJPEG.
אני עבדתי על 100 וחצי מהגודל. ואת עבדת על עשירית ב650. נראה לי שבסכום הסופי אני עבדתי על קובץ יותר גדול. דרך אגב בדפוס ששאלתי על זה גודל לעבוד אמרו לי 1*1. רק שפוטושופ קרס. אז לכן הורדתי לחצי.
לא הוספתי באינדיזיין שום דבר. זה בסך הכל היה עבודה של תמונות עם מסכות בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה