עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
אני על סף סיום מצגת וה'בחור' הזה (פרימיאר בלע"ז) מתחיל לרנדר ולפתע נכבה בלי התראה מוקדמת (כלומר, התוכנה נסגרת בפתאומיות).

אין לי וירוס וזה מעולם לא קרה. אני עובדת על 12 + ג'יגה פנויים כך שזה לא מחוסר מקום. קרה כאן למשהו? יש לכם מושג או שמצו של בדל מידע? את מי ניתן לשאול בנושא?

• הוסף לסימניות
בדיוק גם לי זה קרה...ולכן אני כבר לא מתעסקת עם הדבר הזה...
מרוב שמשקיעים הרבה שעות וקרה לי שבסוף הסרט לא יצא!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, והסיבה היא שברינדור המעבד מתחמם מאד, ואם יש אבק על המאוורר, הוא לא מצליח לקרר את זה, והוא מכבה את התוכנה לפני שהמעבד יישרף, עצתי לך לפתוח את המארז ולנקות עם מברשת את האבק מהמאוורר שמעל המעבד, בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
יפה, לא ידעתי שהפתרון זה זה...

• הוסף לסימניות
איזה גירסא יש לכם?
פרימייר זה לא תוכנה של להתקין וגמרנו.

• הוסף לסימניות
תנסי לסגור את הסרט גם בלי לרנדר ( הוא עושה את זה תוך כדי הסגירה)
לפעמים זה עוזר.

• הוסף לסימניות
אבק??.... יומיים אני מתוסכלת בגלל.. אבק??...

חכו חכו מחר... פסח יהיה בפינה החשוכה הזאת...

• הוסף לסימניות
מצפה, מה שאת טוענת מכבה את המחשב כליל, לא סוגר דווקא את תוכנת פרימייר.
למרות שאבק על כרטיס המסך, ופנים המחשב מעט מאוד את הביצועים, ואף פעם לא יזיק לנקות אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mitzpe;787398:
גם לי זה קרה, והסיבה היא שברינדור המעבד מתחמם מאד, ואם יש אבק על המאוורר, הוא לא מצליח לקרר את זה, והוא מכבה את התוכנה לפני שהמעבד יישרף, עצתי לך לפתוח את המארז ולנקות עם מברשת את האבק מהמאוורר שמעל המעבד, בהצלחה!!

לא יאומן, ניקיתי ונושעתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה