עזרה דחופה!!!!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכניס סרטונים לפרימאייר.

אני צריך באופן קריטי לדעת, לאיזה סוג קובץ להמיר את הסרטונים, ובאיזו תוכנה מומלץ לי להמיר.

תעזרו לי דחוףףף!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איזה פורמט הקבצים?
פרמייר תומכת ברוב סוגי הקבצים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם אתה מנסה ליבא והתוכנה לא תומכת, ממליצה לך על PROCODER, יש שם אפשרות להמיר לקבצים-תואמי-תוכנה.

• הוסף לסימניות
הקבצים בפורמט MOV...

והתוכנה שהוצעה לי בתגובה השנייה, לא ברור לי איפה אני משיג אותה, ומה אופן פעולתה.

צריך תשובה דחוף!! תעשו טובה!!

• הוסף לסימניות
אני ממירה את הסירטונים ברוב המקרים לפורמט
AVI ו- WMV
יש תוכנה שממירה קבצים ששמה FormatFactory

• הוסף לסימניות
תנסה להמיר דרך מדיה אנקודר של אדובי. היא בד"כ מתאימה להמרות כאלה ושם תמיר אותם לAVI
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מורידים מהאינטרנט.
כתוב הורדה PROCODER בגוגל.
בעזרת אנגית בסיסית אפשר לתפעל אותה, אם תסתבך אכתוב הסבר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים.

המרתי את הקבצים לWMV, בתוכנת FORMAT FACTORY, ועובד מצויין.

ההמרה הקודמת הייתה בתוכנה זו לAVI, ומשום מה, פרימאייר לא רצה לקלוט את הקבצים באופן נורמאלי.

עכשיו הכל הסתדר.

תודה רבה רבה, על כל העזרה והסיוע, ובפרט על הרצון הטוב.

זוהי בקשת העזרה הראשונה שלי בפרוג, והתנהגותכם פשוט מדהימה.

בברכה,
חסידישער...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה