עזרה דחופפפה, הפעם באמת, נמחק לי בטעות המון המון חומר יקר מדיסק און קי

• הוסף לסימניות
עשי מחק לאיזה קובץ, כנראה זה עמד בצד על הלשונית של כל התיקיה והוא התחיל למחוק אותה
מיד עצרתי את זה אבל זה הספיק למחוק לי הרבה חומר ושעעעעעעות של עבודה,

זה קרה ממש לפני כמה דקות, יש כאן מישהו שיכול לעזור לי, ברחמים
אני חייבת את הקבצים האלו!!! נואש!!

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
וואו בהצלחה!
מתפללת עלייך ;)
אולי תנסי לשאול טכנאי? או מקום של שחזורים?

• הוסף לסימניות
אם לא עשית שום פעולה על הדיסק לאחר המחיקה, לכאורה כל תוכנת שחזור תמצא אותם.
אם את לא מתמצאת, נסי את recuva, היא בעברית ופשוטה להפעלה. לי היא עזרה כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לעשות כלום עד שטכנאי מקצוען ידריך אותי

• הוסף לסימניות
לא חושב שזה יכול להזיק. אדרבה, אשמח לשמוע כאן דעה מהמקצוענים בענין.

• הוסף לסימניות
לא יודעת,
לא רוצה לקחת סיכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avim10;n5040027:
לא חושב שזה יכול להזיק. אדרבה, אשמח לשמוע כאן דעה מהמקצוענים בענין.

אם לא יודעים יכול להזיק!!!.
אפשר לשחזר בטעות על הדיסק און קי עצמו
ולהרוס חומרים.
רק טכנאי.

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך לעזור אחרי מעשה אבל בשעת מעשה אפשר לעשות ctrl z הרבה פעמים זה עוזר.

• הוסף לסימניות
ניסיתי מיד כמובן, לא עזר
זה נתן באנג של צלצול שגיאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;n5040089:
אם לא יודעים יכול להזיק!!!.
אפשר לשחזר בטעות על הדיסק און קי עצמו
ולהרוס חומרים.
רק טכנאי.

בשביל לא לשחזר על הדיסק און קי עצמו לא צריך טכנאי. צריך קצת שכל. במיוחד בתוכנה שהזכרתי שהיא בעברית ומאד ברורה ופשוטה.

• הוסף לסימניות
בrecuva אפשר להגדיר לאיזה תיקיה שישחזר, אפשר לנסות - זה לא אמור להזיק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה