עזרה דחופפפפפפפה

• הוסף לסימניות
מי יודע למה הוא לא פותח לי את הפרויקט שעבדתי עליו עשרות שעות?
זו ההודעה:

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    KB 11.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אף אחד??

לא יכול לעזור לי?????....:eek:

• הוסף לסימניות
תנסי לפתוח בשמירה האוטומטית פרוייקט אחר שנשמר אחרון. אולי יאבדו כמה דברים אבל הרב בטח יימצא לך.

• הוסף לסימניות
גם שם זה כותב את אותה הודעה

---

• הוסף לסימניות
תפתחי פרויקט חדש
ותנסי ב-import לייבא את הפרויקט.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי גם
תנסי לפתוח בשמירה האוטומטית את האחרון
אולי ימחקו כמה דברים אחרונים אבל בטוח שהרוב נשמר
אומרת פרק תהילים להצלחתך כי הלב נופל שזה קורה...
תעדכני שהסתדרת...

• הוסף לסימניות
אם זה קורה בכל הגירסאות השמורות
אז זה לכאורה נפילה של התוכנה עצמה, שזה מרגיע, או שאת מנסה לפתוח את זה בגירסת פרימייר ישנה יותר וכדו'.

• הוסף לסימניות
תודה לפרוגיסטים

תודה לכל העונים.
כנראה שאכן יש לי בעיה בתוכנה.
ב"ה חלק מהסרט ייצאתי כבר כסגירה, אז לפחות לא אצטרך להתחיל מחדש.
אצטרך לברר עם טכנאי מחשבים לכאורה מה הבעיה.
תודה שהתגייסתם לעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה