עזרה- דירה לחה והמצאות עובש

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במהלך הנקיונות שמתי לב למעט נקודות עובש על בגדים.
בעיקר בארגזי מיטות.
התופעה הזו לא מוכרת לי, לדירתינו העכשווית הגענו לפני שנה בדיוק...
(שללנו רטיבות בקירות, הקירות עצמם ללא רבב. הבעיה רק במקומות האכסון כנ"ל.)
האם יש מה לעשות שהתופעה לא תחזור על עצמה? דפים סופגי לחות או משהו?
בחנויות מצאתי רק מתקן גדול יחסית, שצריך לשמור שלא יתהפך...
אשמח לעזרה מניסיונכם!

• הוסף לסימניות
לפעמים ה סוג של פטריה שמתפשטת וצריך "תרופה", אני לא יודעת איזה חומר מתאים לריהוט, תבררי בחנות "טמבור". אצלי היה בתקרת האמבטיה עובש שהיה חוזר כל הזמן היינו מנקים צובעים ובחורף הבא זה חוזר. עד שמרחנו חומר תרופתי שהביאו לנו ומאז ב"ה אין. (חוץ מזה שמקומות רגישים צריכים לדאוג לאוורור גם בחורף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;967691:
לפעמים ה סוג של פטריה שמתפשטת וצריך "תרופה", אני לא יודעת איזה חומר מתאים לריהוט, תבררי בחנות "טמבור". אצלי היה בתקרת האמבטיה עובש שהיה חוזר כל הזמן היינו מנקים צובעים ובחורף הבא זה חוזר. עד שמרחנו חומר תרופתי שהביאו לנו ומאז ב"ה אין. (חוץ מזה שמקומות רגישים צריכים לדאוג לאוורור גם בחורף)
זה רק לקירות? או גם לרהיטים.

נכתב ע"י sh12;968379:
אולי זה בגלל מי השטיפה שמצטברים שם כל שבוע?
לא נראה לי, אבל אבדוק זאת!

מישהו יודע על חומרים סופחי לחות? זכור לי שפעם היה דבר כזה (בקופסא קטנה עם חומר כלשהו... לחדרי רחצה וכד'.)
אשמח לעזרתכם!!!!

• הוסף לסימניות
כמדומני שלחברת "סנו" יש את הסופחי לחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה