כללי עזרה די דחופה באילוסטרייטור

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך עושים באילוס' "שכפול חכם" ז"א שאני עושה שינוי על אובייקט אחד ונותנת פקודה שגורמת למחשב לשכפל אותו עם אותו השינוי. למשל: עשיתי הטיה של 20 מעלות המחשב משכפל ועושה הטיה נוספת.

• הוסף לסימניות
אחרי ביצוע השינוי תעשי CTRL + D

• הוסף לסימניות
וסליחה על הבורות (אני עושה מעבר בין תוכנות) איך משכפלים במקום (לא מצאתי את זה בספר)

• הוסף לסימניות
תרגישי בנוח. גם למדתי לבד.
אני עושה הדבק בחזית או הדבק מאחור

• הוסף לסימניות
אני עושה CTRL D והוא מזיז לי את האובייקט בלי לשכפל. האם הוא עד כדי כך בנאלי שצריך כל פעם לעשות שכפל-הדבק?

• הוסף לסימניות
לא. גב' יקרה. כאשר את עושה את השינוי בחלון השינוי תלחצי על "העתקה" ואח"כ זה יעבוד לך היטב.

• הוסף לסימניות
אבל אני לא רוצה לעשות את השינוי בחלון השינוי אני רוצה לעשות אותו ידני כי הוא מורכב אז מה עכשיו?
(מורכב הכוונה כמו לעשות עלי כותרת מסביב לעיגול צריך להזיז את נקודת המרכז וזה מתבצע רק ידני)

• הוסף לסימניות
CTRL+D עובד רק על פעולת שינוי אחרונה, תצאי מתוך ההנחה הזו ועם הזמן תלמדי מתי כדאי להשתמש בו,.
לפי מה שאת מתארת, תבדקי את האופציות של אפקט>שינוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה