כללי עזרה די דחופה באינדיזיין

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נסיתי לשאול בתוך אשכול, ולא ענו לי. אולי באשכול נפרד אצליח...
השאלה שלי זה איך אני יכולה לעשות מרכוז באינדיזיין לקובץ שיבאתי מאילוס'.
(לדוג' בקובץ מאילוס' יש עגולים שונים ואני רוצה שבתוך כל עגול תהיה מילה ממורכזת באמצע העגול)
בתודה רבה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
אי אפשר. הקובץ מאילוסטרייטור בא כתמונה אחת. אם זה עיגולים פשוטים, פשוט תעשי העתק-הדבק ואז הם יבוא כאוביקט רגיל לאינדיייזן, ותוכלי למרכז. ואם לא - תמקמי עליהם עיגולים באינדיזיין (שקופים, או בשכבה נסתרת) ואליהם תמרכזי.

• הוסף לסימניות
תודה, רק רציתי לשמוע שאין דרך אחרת...
אם כך זה די הרבה עבודה... (כשזה בספר עם הרבה עמודים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;480798:
תודה, רק רציתי לשמוע שאין דרך אחרת...
אם כך זה די הרבה עבודה... (כשזה בספר עם הרבה עמודים)

בשביל זה עובדים עם סגנון אוביקט
מכינה תיבת תכולה שקופה עם סגנון
שמכיל הגדרת מרכוז ועוד הגדרות רצויות
והעבודה אוטומטית ומהירה

• הוסף לסימניות
את יכולה, בבקשה, לפרט לי יותר? איפה אני מגדירה את המרכוז?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה