עזרה (די דחופה) בחיפוש צלמות באשדוד

• הוסף לסימניות
יש כאן הודעת מערכת נעוצה של "מחפש צלם/צלמת?" זה ממש מארגן ועושה סדר ברשימה רק שמשום מה אין שם את אשדוד..
אני מחפשת צלמת באשדוד, יש לי איזושהי רשימה שאספתי במאמץ רב אבל חלק בלי טלפונים וחלק בלי מיילים וכו' וגם חלק אני לא בטוחה שהם אכן באשדוד..

אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי לעשות קצת סדר ברשימה כדי שאוכל לבדוק הצעות מחיר

אני מוסיפה את הרשימה שאצלי ואשמח לקבל תגובות מארגנות:
דבורי ליברמן, פערי מאירוביץ', העני פרסטר, חיילי פייג, נחמי קופמן, מירי זיידנר, אסתי מלאך, יהודית ברסלר, דבורי פשדנובק, רחל שטרן,

• הוסף לסימניות
מלכה איזנשטט באשדוד- הניק-מלכהאיזנשטט.

• הוסף לסימניות
חיילי פייג - בני ברק
ונראה לי שדבורי פשדנובק כבר לא גרה באשדוד

• הוסף לסימניות
חיילי פייג בני ברק.

• הוסף לסימניות
נחמי קופמן באשדוד
הניק - נחמי ק
טלפון - 052-7686950

• הוסף לסימניות
מלכה איזנשטט - ראקוב

• הוסף לסימניות
העני פרסטר! אין על המקצועיות והסבלנות שלה!!
והכי חשוב שהיא מתמקדת בילד מאד.
0548444250

• הוסף לסימניות
דבורי ליברמן!!!!!!!!
כל מילה נוספת מיותרת......

• הוסף לסימניות
דבורי אלופה!!!
המספר שלה הוא:
0527-113-119

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
בלי התלבטות!!!!

אין על העני פרסטר!! תאהבי את הצלום שלה. התמונות אחת אחת מיוחדות ומגוונות!!!! מאד כשרונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה