דרוש מידע עזרה! דרגה בתמ"ת לתשפ"ד- אזל הזמן להשלים מסמכים ללא הודעה מוקדמת?

• הוסף לסימניות
הגשתי את כל המסמכים....עוד מסמך ועוד אחד בירוקרטיה שלא נגמרה...
במסמך האחרון הופיע בעדכונט שהאתר בתחזוקה...
רק לאחר המון זמן שחיכיתי- הבנתי מהנציגה שהשנה הם לא נותנים להשלים מסמכים מחודש 8!
והודיעו רק באזור האישי בממשלה(מי נכנס לשם בכלל...) לא בהודעה במייל, ולא בעדכונט עצמו! רק האתר בתחזוקה..
(לפי מה שהבנתי בשנים קודמות היה אפשר עד חודש 12 כמעט)
קרה לעוד מישהו?
מה אפשר לעשות? לא הגיוני לי לשם את הסכום על שנה שלימה ללא דרגה!!
כבר פניתי לועדת חריגים שלא החזירו עדיין תשובה- נאמר לי מראש שהסיכוי קלוש כי זה למקרים רפואיים בלבד...
בבקשה מי שיודע על כך משהו תעזרו לי להבין מה עושים...

• הוסף לסימניות
מדובר על תשפ"ה - 2025?
לא ידוע לי שנפתחה האפשרות להגשת בקשה להנחה.

• הוסף לסימניות
הגשתי את כל המסמכים....עוד מסמך ועוד אחד בירוקרטיה שלא נגמרה...
במסמך האחרון הופיע בעדכונט שהאתר בתחזוקה...
רק לאחר המון זמן שחיכיתי- הבנתי מהנציגה שהשנה הם לא נותנים להשלים מסמכים מחודש 8!
והודיעו רק באזור האישי בממשלה(מי נכנס לשם בכלל...) לא בהודעה במייל, ולא בעדכונט עצמו! רק האתר בתחזוקה..
(לפי מה שהבנתי בשנים קודמות היה אפשר עד חודש 12 כמעט)
קרה לעוד מישהו?
מה אפשר לעשות? לא הגיוני לי לשם את הסכום על שנה שלימה ללא דרגה!!
כבר פניתי לועדת חריגים שלא החזירו עדיין תשובה- נאמר לי מראש שהסיכוי קלוש כי זה למקרים רפואיים בלבד...
בבקשה מי שיודע על כך משהו תעזרו לי להבין מה עושים...
לא נפתח בכלל ההרשמה לשנת תשפ"ה
ואין עדיין תעריף שכר והנחות
על מה אתה מדבר???
מצ"ב

קבצים מצורפים

• Screenshot_20241028_025408_Chrome.jpg
    Screenshot_20241028_025408_Chrome.jpg
    KB 281 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
כתבתי בפירוש-על שנה שעברה 2024 -תשפ"ד. התחלתי בתחילת השנה להגיש מסמכים והבירוקרטיה ארכה חודשים.
הבנתי שב"דכ הם נותנים אחורה רטרו מתהליך התחלת בקשת הדרגה.אך לא הצלחתי לסיים אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה