למי יש את השירים : איש לרעהו יעזורו תמיד בשמחה -אברהם פריד חברים כל ישראל. תודה מראש לכל העוזרים.
פ פרש משתמש רשום 10/12/09 הוסף לסימניות #1 למי יש את השירים : איש לרעהו יעזורו תמיד בשמחה -אברהם פריד חברים כל ישראל. תודה מראש לכל העוזרים.
ו ותמיד לבחור משתמש מקצוען עיצוב גרפי 10/12/09 הוסף לסימניות #2 'תמיד בשמחה' של פריד- הרי לך. צפה בקובץ המצורף 50299 'איש לרעהו יעזורו' -הכוונה ל'חזק' של פריד? אם כן- הרי הוא לפנייך. צפה בקובץ המצורף 50300 אם לא לזה התכוונת, רק תגידי. יש לי פה עוד 4 גרסאות. 'כל ישראל' -של מי? תני עוד פרטים...
'תמיד בשמחה' של פריד- הרי לך. צפה בקובץ המצורף 50299 'איש לרעהו יעזורו' -הכוונה ל'חזק' של פריד? אם כן- הרי הוא לפנייך. צפה בקובץ המצורף 50300 אם לא לזה התכוונת, רק תגידי. יש לי פה עוד 4 גרסאות. 'כל ישראל' -של מי? תני עוד פרטים...
פ פרש משתמש רשום 10/12/09 הוסף לסימניות #3 תודה רבה! אם אפשר "כל ישראל חברים" או של מרדכי בן דוד, או משהו אחר. לא משנה. דחוף!!! תודה מראש.
ו ותמיד לבחור משתמש מקצוען עיצוב גרפי 10/12/09 הוסף לסימניות #4 'כל ישראל חברים' -של פריד ושל יידל ורדיגר, לבחירתך.
ו ותמיד לבחור משתמש מקצוען עיצוב גרפי 11/12/09 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י פרש;334148: תודה רבה, אבל אני צריכה כל ישראל חברים. תודה מראש. לחצ/י כדי להרחיב... אויש נכון....... סו סורי אבל לא יאומן, את זה אינלי... בכ"א לא כרגע. הי גיי'ס, אני פה במשמרת יחיד?
נכתב ע"י פרש;334148: תודה רבה, אבל אני צריכה כל ישראל חברים. תודה מראש. לחצ/י כדי להרחיב... אויש נכון....... סו סורי אבל לא יאומן, את זה אינלי... בכ"א לא כרגע. הי גיי'ס, אני פה במשמרת יחיד?
ו ותמיד לבחור משתמש מקצוען עיצוב גרפי 11/12/09 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י good_say;334190: אפשר להזכיר לי בבקשה מי שר שיר כזה? לחצ/י כדי להרחיב... זהוזה, שגמני לא הצלחתי להזכר...
נכתב ע"י good_say;334190: אפשר להזכיר לי בבקשה מי שר שיר כזה? לחצ/י כדי להרחיב... זהוזה, שגמני לא הצלחתי להזכר...
G good_say משתמש פעיל 11/12/09 הוסף לסימניות #9 עשיתי חיפוש באתר 'חסידיסק' וזה נתן לי תוצאה רק של שיר אחד שנקרא ככה, זה שיר של יהודה צ'יק. סורי, אבל אני לא מכירה את השיר.
עשיתי חיפוש באתר 'חסידיסק' וזה נתן לי תוצאה רק של שיר אחד שנקרא ככה, זה שיר של יהודה צ'יק. סורי, אבל אני לא מכירה את השיר.
G good_say משתמש פעיל 11/12/09 הוסף לסימניות #10 http://www.yehuda.org/albums/kolyisroel/ זה האתר של יהודה צ'יק. שיר מספר 10 הוא השיר של "כל ישראל חברים". (שיר באנגלית)
http://www.yehuda.org/albums/kolyisroel/ זה האתר של יהודה צ'יק. שיר מספר 10 הוא השיר של "כל ישראל חברים". (שיר באנגלית)
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת