עזרה !!! האם צריך מתכנת בשביל האופציות האלו בוורדפרס?

• הוסף לסימניות
אני בונה אתר מכירות (מזגנים) בוורדפרס (ע"י ווקומרס).
הלקוח רוצה דברים שאני לא בטוחה שאוכל לעשות יכול להיות שאצטרך בשביל זה מתכנת. או שאולי אתם יודעים על תוסף מסויים שעושה את העבודה.
1. הדבר הראשון זה שיהיה לגולש אפשרות לבחירת תשלומים ובכל בחירה של מספר תשלומים רשום כמה יוצא לו לחודש (כמו הצילום מסך המצ"ב). ומעל מספר מסויים של תשלומים המחיר עולה.
2. דבר שני כשגולש קונה מזגן נפתח לו משהו כעין לוח שנה שבו הוא רואה אילו תאריכים פנויים להתקנה והוא בוחר יום שמתאים לו.
ידוע לכם על אפשרויות כלו או שאתם מכירים מתכנת שידע לעשות את זה?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;n5068811:
תבדקו תוסף
https://he.wordpress.org/plugins/woocommerce/
נראה לי שי שם תבדקו טוב בקודקס

יש עוד כמה תוספים פופולריים לחנות
תבדקו במאגר הפלאגינים

תודה! אבל התוסף שהבאתם הוא ווקומרס הבסיסי. יש תוספים מסוימים לאפשרויות שאני צריכה? או שזה קיים בבסיס של ווקומרס? אם כן אז איפה? תודה!

• הוסף לסימניות
82 צפיות ואף אחד לא מכיר את האופציות האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה