חיים אני יודע שיש לך כמה פנינים יקרים לשתף
https://www.prog.co.il/threads/חיזוקים-פתגמים-אימראות-וסיפורים-עיצוב-ופרסום.337854/
גם אני מצטרף, גולש בכרום
1. כרום
2. דקה שלמה
3. ניסית מספר פעמים F5 ןרענן נתונים בלחצן ימני.
התוצאה=נאדה!
1. ספק אתרוג- נט נקי,שאלות אחרונות ברשותכם:
1. מהו ספק האינטרנט שלכם? יש סיכוי שהם חוסם לכם את האתר או שאתם אמורים לקבל דף חסימה ייעודי?
2. האתר מראה כאילו הוא ממשיך להיטען, או שהטעינה נעצרת והעמוד כולו שחור?
3. האם האתר הזה כן עולה לכם? (אותו האתר, רק ללא ה-3D)
אופסס... גילנו ככל הנראה את החיידק, גם אני על נט נקי....1. ספק אתרוג- נט נקי,
אם חסום אמור להיות דף חסימה יעודי. האתר פתוח לי. (רכשתי את הספר דרכו)
2. האתר מראה שסיים להטען.
3. האתר הזה גם לא עולה- רק שחור.
עובד מצויין! כרום/נטפרי.
האתר מעוצב בטוב טעם! כל הכבוד!
נדמה לי שבצור קשר טמונה ההפתעה שלך... גם שם יש חוויית משתמש מגניבה!
באיזו מערכת בנית?
אצלי בספארי סיבוב הספר עבד. יפה מאוד.
אבל בסוף עמוד הגלילה מופיע שטח גדול ריק עם הכיתוב:
Disqus seems to be taking longer than usual. Reload?
1. ספק אתרוג- נט נקי,
אם חסום אמור להיות דף חסימה יעודי. האתר פתוח לי. (רכשתי את הספר דרכו)
2. האתר מראה שסיים להטען.
3. האתר הזה גם לא עולה- רק שחור.
ניסיתי גם בגלישה בסתר, וגם לעשות התר כמו ש @דגאיש יש רשם
אופסס... גילנו ככל הנראה את החיידק, גם אני על נט נקי....
מושלם! אין מה לומר, הכי מקצועי שיש
הרבה הצלחות
שחור מפחיד
נט נקי שחור
אולי תעלו צילום מסך שלא נפסיד.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים