עזרה!- הדלי השתגע

• הוסף לסימניות
מנגה. כלי הדלי. אני שופכת צבע וצובע לי את כל הדף ולא מתחשב בקווים. מי יכול להושיעני?
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1911831:
לבחור Refer other layers

במנגה EX5 סוג הדלי הזה נקרא 'all layers'.
(יש 2 סוגי דלי, אחד שצובע את השכבה הספציפית הזו, ללא התחשבות בשכבות אחרות.
ואחד שצובע תוך כדי התחשבות בכל השכבות.)

• הוסף לסימניות
איפה יש לי את האפשרות שציינתם?
גם בcurect layer צובע לי את כל הדף בלי התחשבות בשטח הסגור

• הוסף לסימניות
ב- Tool Property צירפתי לך צילום מסך עם סימון. האייקונים המוזרחים - בהם את בוחרת את האופציה של מילוי הדלי (כל השכבות, שכבה ספציפית וכו'), האייקון המסומן - זה האופציה של מילוי שטחים תוך התחשבות בכל השכבות. בזה את צריכה לבחור.
בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MINAM;1912254:
איפה יש לי את האפשרות שציינתם?
גם בcurect layer צובע לי את כל הדף בלי התחשבות בשטח הסגור

בסוג הדלי שציינת, זה צובע רק לפי השכבה הנוכחית.
בסוג הדלי שנראה בתמונה, זה צובע שטחים תוך כדי התחשבות בכל השכבות.
תנסי לצבוע עם זה.

במנגה 5, הכלי נקרא: Refer other layers, כפי שציינו כבר לעיל (ולא all layers).

קבצים מצורפים

• דלי all layers.png
    KB 45 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י lme;1911861:
במנגה EX5 סוג הדלי הזה נקרא 'all layers'.
(יש 2 סוגי דלי, אחד שצובע את השכבה הספציפית הזו, ללא התחשבות בשכבות אחרות.
ואחד שצובע תוך כדי התחשבות בכל השכבות.)

(יש לי מנגה 5 0 5 אקס , אבל באמת זכור לי שפעם היה כתוב שם all layers, לא יודע איך זה השתנה)

• הוסף לסימניות
כנראה אצלך זה יותר מעודכן.
לי יש מנגה EX 4.0.4
גירסה אחת לפני שלך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה