עזרה! הודעת שגיאה שקופצת

• הוסף לסימניות
upload_2018-1-9_10-14-15.png

בכל תוכנה שאני פותחת זה קופץ לי ולפעמים סוגר לי את התוכנה
מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
@דיגיטלהפקות
ההודעה קשורה לתהליך שאחראי על דוח שגיאות של המחשב (Windows Error Reporting Service).
האפשרות הכי קלה זה להפוך את התהליך ללא פעיל.
  • ללחuץ על מקש חלונות + R
  • להקליד services.msc
  • למצוא את Windows Error Reporting service ברשימה ולחיצה כפולה עליו
  • לפתוח את הרשימה של Startup type
  • לבחור ב "Disabled"
  • ללחוץ אישור

יש עוד פתרונות שעדיפים מבחינה מקצועית
1. לעדכן דרייבר של כרטיס מסך (או אפילו להסיר ולהתקין מחדש)
2.לבדוק תקינות קבצי מערכת ע"י הרצת הפקודה “sfc/scannow”

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המפורטת
אשמח לדעת ממה נגרמת הבעיה הזו והאם זה מעד על תקלה במחשב..

ניסיתי לעשות לפי מה שכתבת למעלה ולא מצאתי אצלי את זה:הרשימה של Startup type
יש לי ווינדוס 10 אולי זה קשור?

• הוסף לסימניות
@דיגיטלהפקות

לפי מה שהבנתי הבעיה נובעת מתקלה בקבצי המערכת או דרריבר לא תקין.

תמונה של מיקום Startup type
‏‏לכידה.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה