עזרה- הוואקום לא מגיב כמו שצריך

• הוסף לסימניות
:confused:
מידי פעם הוא לא מגיב לי בזמן ולא תמיד קולט אותו. עשיתי restart למחשב כמה פעמים ולא עזר,
גם כשאין שום תוכנה פתוחה ואני עוברת על המסך כמו עכבר זה יכול לעשות את זה.
העכבר הרגיל של המחשב מתפקד מצויין רק כשאני עוברת עם העט זה עושה את זה אז לא נראה לי שזה בעיה במחשב.
זה ממש משגע אותי ואני לא מוצאת באינטרנט מה לעשות... יש אולי רעיונות?

(מדובר בסינטיק 21)

• הוסף לסימניות
להתקין שוב את הדרייבר

• הוסף לסימניות
שתי אופציות, או שהסינטיק דפוק, או שזה קשור למחשב, 90 אחוז זה המחשב..

איזה מחשב יש לך?
הסינטיק הוא עומס בפני עצמו, אם המחשב שלך ישן או איטי, או שניהם, זה נורמאלי לגמרי..
תנסי לסגור כמה שיותר תוכנות שפועלות, שימי לב לאייקונים שיש לך למטה מצד שמאל, שם רואים את כל התוכנות שפעילות ואינן נראות.. אם את לא בטוחה מה האייקון מייצג אל תגעי, אם את יודעת, ואת חושבת שזה מיותר, תלחצי על העכבר לחצן ימני,וסגור..

יש איזה תהליך טיפה מורכב כדי לבדוק איזה תוכנות פועלות ולוקחות הרבה זכרון מהמחשב, אבל אני לא חושה שזה יהיה רעיון טוב לתת לך לעשות את זה, כי הפוטנציאל לעשות שטות רצינית דיי גבוהה :)

בהצלוחע..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;861388:
שתי אופציות, או שהסינטיק דפוק, או שזה קשור למחשב, 90 אחוז זה המחשב..
.

מקווה מאוד שהבעיה רק במחשב ולא בסינטיק. המחשב באמת כבר עשה את שלו ואני כבר כמה זמן מתכננת לקנות חדש.

• הוסף לסימניות
כתבתי לאריג'נט טופס בקשה לתמיכה טכנית והם עזרו לי מאוד.
אני מעתיקה לכאן את מה שהם רשמו לי אם יקרה למישהו בעתיד-

שלום רב,

התופעה שאת מתארת נוגעת, בסבירות גבוהה לאחד מהגורמים הבאים:

- תקלה ביצאת/אות ה-USB של המחשב
- בעיה במערכת ההפעלה
- בעיה בהתקנת הדריבר

מומלץ:
- לבדוק חיבור של הלוח ליציאת USB אחרת (בכל מקרה ישירות למחשב ולא באמצעות מרכזיית USB)
- לעדכן את מערכת ההפעלה ל-SP3
- לבצע עדכון דריבר בהתאם להוראות הבאות:

- יש להסיר את הדרייבר באמצעות לוח הבקרה להסרת תוכנות
- יש להפעיל מחדש את המחשב (חשוב !!)
- להוריד את הדריבר המעודכן מהקישור הבא:

ftp://ftp.wacom-europe.com/pub/WINDOWS/pro633-4_int.exe

- להתקין את הדריבר החדש

בברכה,
אריג'נט, תמיכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יש ברשותי מכשיר גלקסי S21 ועליו מותקנת אפליקציה נוחה במיוחד של לוח שנה עברי - שעוברת איתי מטלפון לטלפון כבר מעל לעשור - ואני אוהבת אותה ורגילה אליה.
רכשתי מכשיר חדש, גלקסי S25 - והפעלתי את אפליקציית smart switch בכדי להעביר את כל התוכן והאפליקציות שלי מהמכשיר הישן למכשיר החדש - אך אפליקציית לוח השנה העברי האהובה עלי - לא עוברת...

הורדתי את החסימה האוטומטית של יישומים לא מוכרים - ללא הועיל.
הצלחתי למצוא ברשת את קובץ ההתקנה של האפליקציה (APK) - וחשבתי שבזה תסתיים הסאגה, אך לצערי כתוב לי במכשיר החדש שהאפליקציה לא הותקנה כי היא לא תואמת למכשיר...
חשבתי שאולי ניתן לעשות איזו התאמה לאפליקציה כדי שכן תעבוד על המכשיר החדש, אז לאחר התייעצות עם צ'ט GPT, הוא טוען שזו אפליקציה ישנה שנבנתה עבור מכשירי אנדרואיד ישנים ולא עודכנה לתמוך בגרסאות חדשות כמו אנדרואיד 15 שמותקנת במכשיר החדש - וכי ניתן לסדר את זה בקלות ע"י עדכון חתימה או אריזה מחדש של הקובץ ע"י העלאה של targetSdkVersion לערך של 34 - כך שהוא יפעל בגרסת האנדרואיד המתקדמת.
הבעיה היחידה היא שאין לי מושג איך עושים את זה...:confused:

מצרפת קישור לקובץ ההתקנה שמצאתי באתר המחשבים החרדי "מתמחים טופ".
https://mitmachim.top/topic/61768/בירור-קלוח-מתאים-לשיואמי-מקשים?_=1756376368787

אשמח אם מישהו יוכל לסייע או להכווין אותי מה לעשות.
0 תגובות
ככל הנראה כבר היה על זה דיון אבל אני לא מוצאת
אני מאוד מתוסכלת מכך שפתאום לא נפתח לי תמונות בצ'אט בכלל
אפילו לכתוב דברים שקשורים לדת אסור (בית מקדש. בית כנסת וכו')
בעבודה יש לי אינטרנט לא חסום ואני כותבת משם דברים וזה מייצר לי תמונות כמו שאני מבקשת
אבל יש לי מעט מאוד זמן וזה לא אפשרי להסתמך על מה שיש בעבודה כי תמיד צריך לתקן
ככה שמצד אחד אני רוצה להשתמש בו מצד שני לא בא לי להיות תלותית באינטרנט רגיל שיש בעבודה גם מבחינת זמן ונגישות וגם זה שזה לא חסום למרות שאני לא משתמשת בו לדברים אחרים.
מרגישה תסכול נורא כבר כמה ימים כאילו שחבל בכלל שהתחלתי עם זה וגיליתי את זה כי אחרי שטועמים קשה להיגמל
גם ככה קשה לי מול מחשב אז לפחות אני רוצה להוציא מזה את המיטב שאני יכולה כדי שזה יהיה שווה את זה ולהתפתח
אבל החסימה קשה מאוד ומאז שיש לי נטפרי במחשב כבר כמה שנים אני כמעט לא עוסקת בגרפיקה
(קרה לי שהייתי צריכה קובץ מסוים תלת מימד של פרח וזה חסם לי.. הייתי צריכה לנסוע במיוחד למקום אחר שעה נסיעה בשביל להוריד ממחשב אחר את הפרח ואז להעביר למחשב שלי. סיפור אמיתי)
איך אפשר לא להרגיש מוגבלת כשזה המצב?
מרגישה שאני כבר מחכה ליום הזה שה' יזמן לי פרנסה אחרת ולא להזדקק למחשב
מי שיש לו מה לחזק אני אשמח מאוד. ומי שרק רוצה להגיב בצורה ביקורתית בבקשה שיחסוך כי לא קל לי להתמודד עם זה
  • שכוייח!
Reactions: שרי שיצר1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה