עזרה הטמעת קוד רימקרטינד- כיצד?

• הוסף לסימניות
נא עזרתכם:
האתר שלי נבנה ומאוחסן על ידי חברה מסוימת,
אבל קידום עשיתי בחברה אחרת
החברה המקדמת שלחה קבצים והוראות להטמעה של קוד רימרקטינג- וטוענת שהחברה המאחסנת אמורה לבצע את העבודה. והם לא נוגעים באתרים שלא מאוחסנים אצלם.
החברה שאצלה האתר מאוחסן השירות שלה קצת...:mad:
שלחה לי הודעה- אנחנו לא מתעסקים עם קוד רימרקטינג- ניתן לך גישה לשרת ותעשי זאת בעצמך..
אני מבינה בזה כמו בסינית
יש לכם רעיון מה עושים?

• הוסף לסימניות
מי שבנה לכם את האתר, אמור לעשות את זה - במידה וסוכם על כך בעת בניית האתר. (אישית לא חושב שעל קוד שזורקים בשרת יש לעשות עניין, רק המייל חזרה לוקח יותר זמן, אבל עניין שלהם)
במידה ולא, צריך לבקש מהאחסון גישה לftp של האתר ופשוט להשים את הקוד.

• הוסף לסימניות
סך הכל הוספת קוד קטן להידר של הדף אינדקס זה לא סיפור של יותר מדקה שתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1890233:
נא עזרתכם:
האתר שלי נבנה ומאוחסן על ידי חברה מסוימת,
אבל קידום עשיתי בחברה אחרת
החברה המקדמת שלחה קבצים והוראות להטמעה של קוד רימרקטינג- וטוענת שהחברה המאחסנת אמורה לבצע את העבודה. והם לא נוגעים באתרים שלא מאוחסנים אצלם.
החברה שאצלה האתר מאוחסן השירות שלה קצת...:mad:
שלחה לי הודעה- אנחנו לא מתעסקים עם קוד רימרקטינג- ניתן לך גישה לשרת ותעשי זאת בעצמך..
אני מבינה בזה כמו בסינית
יש לכם רעיון מה עושים?
זה משהו מאוד פשוט לעשות,
אם את צריכה עזרה /הדרכה תשלחי פרטים באישי ואנסה לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה