כללי עזרה | הכנסת word ל-CS4

• פותח הנושא sr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קבצי word שבנויים בתוך פסקאות. האינדיזיין לא מזהה את הטקסט משהי אמרה לי שב-cs4 זה נכנס אוטומטי
וכיון שלצערי עדיין לא התקדמתי, באתי לבקש את עזרתכם:
יש משהו שיכול להכניס לי את הקבצים?

• הוסף לסימניות
זה מאד חשוב לי, אין כאן משהו?

• הוסף לסימניות
file>place נפתח חלון ובו צריך ליבא את הקובץ של וורד
מאשרים ואש בכדי שיכנס לך כל הטקסט אוטומטית- ללחוץ עם שיפט והכל נשפך לפי הטורים.

מקווה שלזה הכוונה

• הוסף לסימניות
אין לי cs4 ואני מעתיקה את הטקסט ידני. יש משהו שיכול להכניס עבורי את הטקסט לאינדיזיין?
זה יחסוך לי המון שעות עבודה!

• הוסף לסימניות
"אין לי cs4 ואני מעתיקה את הטקסט ידני"

זה לא קשור ל cs4 אלא לגרסה של word!
אם יש לך וורד 2007 - תמירי אותו ל-2003 ואז תעשי place.
רק ע"י place מכניסים טקסט ובמיוחד שזה הרבה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי כאן את הCS4 (אני לא במשרד),
אבל יש כאן בפורום, מאקרו לוורד, שממיר את התיבות טקסט בוורד לפריימים. ואת זה אינדיזיין כן מכניס (כתיבת טקסט מעוגן).
תנסי לחפש. אם לא תמצאי, תודיעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה