עזרה- הכשרים למלונות בים המלח

• הוסף לסימניות
לצורך סיבה רפואית עלינו לשהות בים המלח למשך שבועיים,
איך אפשר לברר אם יש איזה שהוא מלון בעל הכשר/משגיח מוכרים
לפחות לארוחות חלביות, (על יותר מזה אני אפילו לא חולמת)
אם משהי מכיר או יודע על אנשים המעורבים בעניין אשמח מאוד לקבל
עצות וחוות דעת.
תודה מראש לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
אני גם מתענינת בכזה דבר. אשמח להתעדכן.
אני חושבת שלנירוונה יש הכשר טוב.

• הוסף לסימניות
לא כל כך עוזר לי נרוונה, הם מלאים לחודש הקרוב אין להם יום אחד פנוי.
מלבד שבתות שזה בכל מקרה לא מדבר אלי.

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש בפורום יש משהו של מעינות עין גדי

• הוסף לסימניות
המלונות לוקחים משגיחים מרבנות ערד, יש מלונות שמכילים נוחכות גבוהה של משגיחים
אם את רוצה את יכולה לברר דרך הרבנות
כמו כן מלונות פתאל מאפשרים לקבל מהדרין בתוספת תשלום. ובהזמנה מראש והמשגיח אמור ללוות את המלצר עד אלייך כדי לוודא שזה לא הוחלף

• הוסף לסימניות
המלונות לוקחים משגיחים מרבנות ערד, יש מלונות שמכילים נוחכות גבוהה של משגיחים
אם את רוצה את יכולה לברר דרך הרבנות
כמו כן מלונות פתאל מאפשרים לקבל מהדרין בתוספת תשלום. ובהזמנה מראש והמשגיח אמור ללוות את המלצר עד אלייך כדי לוודא שזה לא הוחלף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה