עזרה! המחשב נייד פתאום לא נדלק

• הוסף לסימניות
מחשב נייד שלנו\אתמול בלילה התריע שהסוללה עומדת להיכבות
סגרתי את המחשב בלי להטעין והלכתי לישון
בבוקר, מנסה לפתוח סיסמא- והוא לא קולט את הקשות המקלדת שלי (כשלחצתי על אותו מקש פעמיים הוא קלט רק פעם אחת)
אז עשיתי הפעלה מחדש,
ותוך כדי חיברתי לשקע
ואז נכבה לחלוטין
ולא נדלק בחזרה
לא עוזר שהטענתי כבר הרבה זמן....
שום כלום לא נדלק

מה יכול לעשות בשביל להעיר אותו????

• הוסף לסימניות
בבוקר, מנסה לפתוח סיסמא- והוא לא קולט את הקשות המקלדת שלי (כשלחצתי על אותו מקש פעמיים הוא קלט רק פעם אחת)
אז עשיתי הפעלה מחדש,
ותוך כדי חיברתי לשקע
ואז נכבה לחלוטין
ולא נדלק בחזרה
שום כלום לא נדלק

יתכן שיש בעיה במגע של שקע הטעינה, תבדקו אם הנורה שיש ליד שקע הטעינה נדלקת כשאתם מכניסים את הכבל של המטען. אציין שכשהמחשב כבר מוטען לגמרי הנורה נכבית, רק שהמחשב עוד לא סיים להיטען זה הנורה דולקת בצבע לבן. בכל אופן במחשב של חברת דל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי המטען לא בסדר. קרה לי גם השבוע. הטכנאי נתן לי מטען חדש וזה עובד.

• הוסף לסימניות
לנסות להוציא את הבטריה ולהכניס,
עוזר לפעמים.

• הוסף לסימניות
אז עשיתי הפעלה מחדש,
ותוך כדי חיברתי לשקע
ואז נכבה לחלוטין
ולא נדלק בחזרה
שום כלום לא נדלק

בלת"ק.

קרה לי משהו דומה ברוך ה', הבאתי לטכנאי מחשבים והוא בדק ואמר שזו בעיה במטען (באופן כללי הוא אמר שהרבה פעמים (אולי רב הפעמים) במקרה כזה זו בעיה במטען).
קניתי מטען חדש ומטעין מעולה ברוך ה'.

• הוסף לסימניות
יכול להיות בעיית מטען
לי יותר נשמע שזה או קצר בלוח או שזו נעילה של המחשב שהוא מרגיש שיש רכיב שמקצר או משהו
אם זה קצר זה למעבדה אם זו נעילה צריך לבדוק אם יש בו מקום להכניס סיכה לפרק את החשמל או לחלופין להוציא את הסוללה+הסוללה הקטנה (ביוס) ללחוץ חצי דקה על לחצן ההפעלה (בלי חיבור לחשמל) להחזיר את הבטריות ולראות מה קורה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה