כללי עזרה: המרה מנקודות לס"מ

• הוסף לסימניות
שלום חברים!!!
אחרי דרישת שלומכם וכו'

הגיע לידי קובץ וורד שאני צריך להגדיל את הפונט לערכים בס"מ, בוורד אני לא מצליח לעשות זאת.
העברתי את הקובץ לאינדיזין, וגם שם אני לא מצליח להגדיר שהפונט יגדל לי בס"מ, הוא כותב לי שהערך לא חוקי.

האם מישהו יכול להגיד לי מהו חישוב היחס בין נקודות לס"מ?
או איזה קומבינה.....:)

תודה מראש על עזרתכם החשובה
מסביבלעולם

• הוסף לסימניות
מזה? בחיים לא שמעתי שמודדים אותיות בס"מ.
רק בנקודות pt.
מי מבקש דבר כזה???

• הוסף לסימניות
דווקא אני שמעתי הרבה.
לפעמים זה חשוב מאד.

אין שום בעיה, אתה יכול לכתוב אחרי המספר את סוג המדידה (לדוגמא: , 80mm 80in 8ocm)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי איזה קומבינה או משהו כזה, אבל עד שיעלה מישהו רעיון גאוני,
חשבתי אולי אפשר באינדיזיין לבנות ריבוע בגודל הרצוי בס"מ, להביא עליו את מסגרת הטקסט, ולמתוח את תיבת הטקסט באופן ידני שיגיע לגבולות הריבוע המשורטט.
כעת תוכל לבדוק בחלונית הטקסט את גודל הפונט בנקודות ותדע מהו הגודל הרצוי לך.

• הוסף לסימניות
prog<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_65102", true); </SCRIPT> לא הבנתי איך אתה עושה את זה בדיוק כי אני לא הצלחתי!

בכול אופן להלן הפיתרון שהגיע לידי בדקות האחרונות מאדון "נקי כפים":
בוורד נכנסים לכלים}}}}}} אפשרויות}}}}} כללי }}}} ולמטה בחרים את יחידת ההמרה הרצויה .

בכול אופן תודה על העזרה ועל הניסיון לעזור
משמים תבורכו, אמן

• הוסף לסימניות
אפשר דרך פוטושופ להיעזר

אפשר לשלב עם יחדידות מדידה שונות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 238.7 · צפיות: 68

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה