דרוש מידע עזרה - הנפקת פספורט אמריקאי ראשון - יש חסרונות? מה צריך להביא לפגישה בקונסוליה?

• הוסף לסימניות
1. האם יש חיסרון כלשהו בהנפקת פספורט אמריקאי ראשון? (סתם שיהיה למקרה הצורך).
2. מה צריך להביא לפגישה בקונסוליה, בהנחה שמדובר בבגיר ישראלי שהתאזרח בתור ילד להורה אזרח, ומעולם לא הוציא פספורט?
צריך ת.ז.? דרכון ישראלי?
3. האם צריך לשלם מראש בדואר? לא הבנתי מהאתר.

תודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי בזמנו 280 ש"ח כדי לחסוך את השאלות האלו ליו אס בניפטס מסדרים הכל עם הוראות מדויקות.

• הוסף לסימניות
אם הוא כבר אזרח אין משמעות מיוחדת לדרכון. החיסרון הוא כאב ראש, בירוקרטיה ותשלום עבור הדרכון.
2. מה צריך להביא לפגישה בקונסוליה, בהנחה שמדובר בבגיר ישראלי שהתאזרח בתור ילד להורה אזרח, ומעולם לא הוציא פספורט?
יש כאן רשימה: https://il.usembassy.gov/u-s-citize...ew-in-person-instructions/required-documents/
צריך ת.ז.? דרכון ישראלי?
כן, כאמצעי זיהוי- אחד מהם.
כן! למרות שלא כתוב באתר, חובה לשלם מראש על שליח ולהביא טופס מודפס- חפשו "דואר שגרירות".

• הוסף לסימניות
כן! למרות שלא כתוב באתר, חובה לשלם מראש על שליח ולהביא טופס מודפס- חפשו "דואר שגרירות".
ואפשר לבקש לאסוף מהשגרירות בעצמה?

ואגב, אם אזרח רוצה להכנס עם ויזה לישראלים (במקום פספורט) לארה"ב, איך הם יודעים שהוא אזרח?

• הוסף לסימניות
צריך ת.ז.? דרכון ישראלי?

תודה לכל המגיבים.
1. אם אתה ממילא אזרח אמריקאי לא משנה אם יש לך דרכון או לא
2. תעודת אזרחות, מסמך מזהה כמו דרכון ישראלי/ת.ז., 165$, תמונה 5*5 ס"מ על רקע לבן, טופס DS11 מלא.
3. אתה לא משלם מראש, אתה משלם במקום. (תשלום באתר זה למחדשים דרך הדואר, לא במקרה שלך.) מה שכן צריך לשלם מראש, זה התשלום עבור המשלוח דואר ישראל שמחזירים את הדרכון שמוכן.

ואפשר לבקש לאסוף מהשגרירות בעצמה?

בדרכון רגיל אין אפשרות לאיסוף עצמי, אבל אפשר לעשות דרכון חירום ואז אוספים את זה עצמאית מהשגרירות, ובמקרה כזה לא צריך לשלם לדואר ישראל מראש.

ואגב, אם אזרח רוצה להכנס עם ויזה לישראלים (במקום פספורט) לארה"ב, איך הם יודעים שהוא אזרח?

הם יודעים הכל...

• הוסף לסימניות
בדרכון רגיל אין אפשרות לאיסוף עצמי, אבל אפשר לעשות דרכון חירום ואז אוספים את זה עצמאית מהשגרירות, ובמקרה כזה לא צריך לשלם לדואר ישראל מראש.
אז תכל'ס אין לי שום עניין לעשות דרכון 'שיהיה למקרה הצורך'? זה סתם בזבוז כסף (פגישה כבר יש)?
או שבכל זאת יש חסרונות לדרכון חירום?
אם מתישהו ארצה לטוס תמיד אוכל לעשות דרכון חירום? אחר כך מקבלים דרכון קבוע?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לפי הנהלים כיום, כן.
כשמקבלים דרכון חירום, אפשר לחדש לדרכון רגיל ללא עלות נוספת, עד שנה מקבלת הדרכון.

• הוסף לסימניות
3. אתה לא משלם מראש, אתה משלם במקום. (תשלום באתר זה למחדשים דרך הדואר, לא במקרה שלך.) מה שכן צריך לשלם מראש, זה התשלום עבור המשלוח דואר ישראל שמחזירים את הדרכון שמוכן.
לא!
אתמול היינו שם לחידוש דרכון לילד (בפגישה, א"א בדואר)
חצי מהאנשים נשלחו הביתה או לסוף התור בגלל שלא שילמו מראש!

חייבים לשלם מראש כאן: https://israelpost.co.il/שירותים/שגרירות/
ולהביא מודפס לתור.
אחרת אפילו לא נותנים להכנס למתחם.

• הוסף לסימניות
לא!
אתמול היינו שם לחידוש דרכון לילד (בפגישה, א"א בדואר)
חצי מהאנשים נשלחו הביתה או לסוף התור בגלל שלא שילמו מראש!

חייבים לשלם מראש כאן: https://israelpost.co.il/שירותים/שגרירות/
ולהביא מודפס לתור.
אחרת אפילו לא נותנים להכנס למתחם.
נא לא לערבב בין שני הדברים.
אגרה עבור הדרכון בסך 135/165$ משלמים במקום
אגרה עבור דואר ישראל על סך 60 ש"חל חייבים לשלם מראש ולהביא את תעודת המשלוח לראיון, אחרת לא נותנים להיכנס למקום חוץ עם מבקשים דרכון חירום שאותו לא שולחים חזרה בדואר.

• הוסף לסימניות
נא לא לערבב בין שני הדברים.
אגרה עבור הדרכון בסך 135/165$ משלמים במקום
אגרה עבור דואר ישראל על סך 60 ש"חל חייבים לשלם מראש ולהביא את תעודת המשלוח לראיון, אחרת לא נותנים להיכנס למקום חוץ עם מבקשים דרכון חירום שאותו לא שולחים חזרה בדואר.
נכון, יש 2 תשלומים
והשאלה נשאלה לגבי תשלום בדואר.

• הוסף לסימניות
כמו"כ התשובה שלי, עיין שם שוב...

• הוסף לסימניות
מה שכן צריך לשלם מראש, זהתשלום עבור המשלוח דואר ישראל שמחזירים את הדרכון שמוכן.
כמו"כ התשובה שלי, עיין שם שוב...
היום אשתי הייתה בשגרירות בירושלים וכמובן בהתאם למידע פה שילמנו 60 שקל על הדואר וכשהגיע אמרו ששינו נהלים והם כבר לא עובדים עם הדואר אלא עוד 5 6 שבועות יעדכנו אותה ותצטרך לאסוף את הדרכון עוד לא ברור לי מאיפה
האם אני יכול לקבל החזר על הדואר ?

• הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים, בלאגן גדול בשגרירות, חברה חדשה, מערכת חדשה, אתר שלא עובד.
בקיצור, חגיגה...

• הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים, בלאגן גדול בשגרירות, חברה חדשה, מערכת חדשה, אתר שלא עובד.
בקיצור, חגיגה...
זה אולי קשור לזה שאנחנו לא מקבלים זימון מהמשרד של ההתאזרחות בארה"ב?
התור בשבוע הבא!

• הוסף לסימניות
לא קשור
פשוט החליפו את ספק השירות כאן בארץ

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי. לצורך אזרחות לילד, שני ההורים אזרחי ארה"ב וכו', אני רוצה לעשות את האזרחות בשגרירות כאן. שלחתי להם מסמכים הדרושים באתר לצורך הדוח לידה.
1. האם התור כולל גם בקשה לפספורט?
2. והאם צריך להביא טופס מיוחד בשביל הבקשה לפספורט?
3. אם אין לי תוכנית מיוחדת לנסיעה לארהב האם יש בכלל צורך בפספורט?
4. אם אני לא עושה פספורט האם צריך להביא תמונה?
5. האם עדיין יש אפשרות לעשות תמונות פספורט שם במקום בתוך החנות קפה?
6. התכתבתי עם השגרירות במייל, והבנתי מהם שניתן לשלם על הדוח לידה. ואולי גם על הפספורט שם במקום? מישהו יודע לאשר את זה?
7. הם נותנים כתובת איסוף רק בבית חנינא, זה מקום שאפשר להגיע לשם מבחינה בטיחותית

• הוסף לסימניות
1. האם התור כולל גם בקשה לפספורט?
כן
2. והאם צריך להביא טופס מיוחד בשביל הבקשה לפספורט?
כן. DS-11
3. אם אין לי תוכנית מיוחדת לנסיעה לארהב האם יש בכלל צורך בפספורט?
אין אפשרות לעשות אזרחות CRBA ללא דרכון. אז אין ברירה
4. אם אני לא עושה פספורט האם צריך להביא תמונה?
חובה לעשות דרכון ולהביא תמונה
5. האם עדיין יש אפשרות לעשות תמונות פספורט שם במקום בתוך החנות קפה?
כן
6. התכתבתי עם השגרירות במייל, והבנתי מהם שניתן לשלם על הדוח לידה. ואולי גם על הפספורט שם במקום? מישהו יודע לאשר את זה?
כן. משלמים בדולרים שם בקופה (אפשר גם באשראי)
7. הם נותנים כתובת איסוף רק בבית חנינא, זה מקום שאפשר להגיע לשם מבחינה בטיחותית
אפשר לקבל במשלוח לבית. תבדקו מה הנוהל כיום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה