עזרה - הקלדה קולית בגוגל דוקס

• הוסף לסימניות
ביום חמישי ההקלדה עבדה, וכעת לא...
בדקתי את המיקרופון במחשב דרך האפשרויות של ווינדווס, וגם דרך הרשמקול, והמיקרופון תקין.
יש למישהו פיתרון...?

• הוסף לסימניות
בדפדפן אחר אין לי את האפשרות בכלל של הקלדה קולית, הוא מופיעה באפור ללא כיתוב שחור.
גם בגוגל טרנסלט זה לא עובד.
כאשר אני לוחץ על האייקון של המיקרופון בדוקס, הוא נצבע באדום, אני מדבר ולא מופיע טקסט. כעבור 5 שניות הוא מודיע לי שמשהו לא בסדר...
אמנם, יש לי עוד מחשב נייד יותר ישן, ששם זה כן עובד...
אולי משהו בהגדרות מיקרופון לא מסונכרן נכון עם הכרום? שוב, המיקרופון במחשב הזה כן עובד.
ניסיתי בהקלטה והוא מגיב ומקליט.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חברים, דחוף!! :eek:

• הוסף לסימניות
ב"ה הסתדרתי בדרך לא דרך.
מי שנתקל ג"כ בבעיה יכול לפנות אלי בפרטי.

• הוסף לסימניות
סוד סוד :cool:
אממ אבל בכל זאת אגלה.
עוברים להגדרות > מתקדם > הגדרות אתר > מיקרופון
שם יש אפשרות לבחור איזה מיקרופון יהיה הברירת מחדל של כרום.

• הוסף לסימניות
סוד סוד :cool:
אממ אבל בכל זאת אגלה.
עוברים להגדרות > מתקדם > הגדרות אתר > מיקרופון
שם יש אפשרות לבחור איזה מיקרופון יהיה הברירת מחדל של כרום.
אז מעניין איך התהפך לו שם בין יום...

• הוסף לסימניות
מה זה ההקלדה הקולית הזאת?
איך מגיעים לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה