עזרה- השתמשתי בגרסת נסיון של קליפ סטודיו (מנגה) והיה מדי מוצלח :(

• הוסף לסימניות
רציתי לנסות את קליפ סטודיו פיינט במקום המנגה 5 שלי,
והיה כזה כיף, שעבדתי על ציור כל הבוקר- ושכחתי שאני עליו ולא על מנגה :(
מה עושים?!
לא מצליחה לשמור בשום אופן ובשום צורה כי זו הגירסת נסיון.
מה אני אגיד ללקוחה?
שהאמנית המעופפת לא שמה לב על מה היא עובדת?
עזרו לי פליז לחלץ את הציור מהתכנה הבוגדנית!

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת יכולה
להתקשר לטכנאי מחשבים מוסמך שיפרוץ לך את התוכנה
עד שתיקני אותה כדי שתוכלה לשמור את העבודה
חבל זו השקעה
גם לי זה קרה

• הוסף לסימניות
אם יש לך את הקוד למנגה, זה אמור להיות אותו קוד לפיינט, לא?
אני מתבלבלת?

• הוסף לסימניות
אם יש לך את הקוד למנגה, זה אמור להיות אותו קוד לפיינט, לא?
אני מתבלבלת?
אני לא חושבת שיש לי קוד, המנגה שלי ישנה וקניתי אותה עם המחשב לפני שנתיים.

• הוסף לסימניות
כמו שאני מבינה, בעיקרון גם בגרסה זמנית אמורה להיות לך אפשרות לשמור, בתנאי שפתחת חשבון חינמי באתר של קליפ סטודיו.

• הוסף לסימניות
אולי תעשי OPEN באמצעות PHOTOSHOP
או COPY PASTE לPHOTOSHOP
חבל זה המון עבודה

• הוסף לסימניות
כמו שאני מבינה, בעיקרון גם בגרסה זמנית אמורה להיות לך אפשרות לשמור, בתנאי שפתחת חשבון חינמי באתר של קליפ סטודיו.
פתחתי, ולכן אני לא מבינה למה זה קרה. 1111111.jpg

• הוסף לסימניות
את חייבת לפרוץ את התוכנה
אם לא קנית אותה
אם תעשי EXPORT זה לא יעבוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מה שכתוב באתר:
You can use all the features of the software.
Once you register a CLIP STUDIO account and the trial version, you will be able to save your data and use all features for free for 30 days.

קיבלת איזשהו מספר כשנרשמת?
לא. אני בדיוק רואה את זה עכשיו אבל לא קיבלתי מספר, ואני לא רואה איפה אני אמורה לעשות את זה

• הוסף לסימניות
עולה לי מסך ובו בקשה להכניס את הקוד הסריאלי או לקנות את התכנה

• הוסף לסימניות
0544934344 איגור

• הוסף לסימניות
בעיקרון אם את לוחצת על license verification אמור לקפוץ לך חלון עם שלוש אפשרויות שהאמצעית מביניהן היא (use trial version (without limited features.
אני לא יכולה לדעת מה קורה אח"כ, אבל אם פתחת חשבון את צריכה לבחור את האפשרות הזו ולהמשיך לפי ההוראות. אם את צריכה עזרה בתרגום תשלחי צילום מסך :)

• הוסף לסימניות
צילום מסך, טרייס באילוס, שמירה כpng
ולקנות תוכנה מקורית פעם הבאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה