עזרה- השתמשתי בגרסת נסיון של קליפ סטודיו (מנגה) והיה מדי מוצלח :(

• הוסף לסימניות
בעיקרון אם את לוחצת על license verification אמור לקפוץ לך חלון עם שלוש אפשרויות שהאמצעית מביניהן היא (use trial version (without limited features.
אני לא יכולה לדעת מה קורה אח"כ, אבל אם פתחת חשבון את צריכה לבחור את האפשרות הזו ולהמשיך לפי ההוראות. אם את צריכה עזרה בתרגום תשלחי צילום מסך :)
תודה נשמה
שם צריך להכניס קוד כלשהו, שכנראה הייתי אמורה לקבל ולא קיבלתי

• הוסף לסימניות
הצלחתי לפתוח אצלי, ופשוט צריך להכניס את המייל והקוד של החשבון וזה אמור להסתדר.

• הוסף לסימניות
הצלחתי לפתוח אצלי, ופשוט צריך להכניס את המייל והקוד של החשבון וזה אמור להסתדר.
שם זה נתקע. ויש לי השערה שזה קשור לסינון. יש לך נטפרי?

• הוסף לסימניות
שם זה נתקע. ויש לי השערה שזה קשור לסינון. יש לך נטפרי?
אני לא בנטפרי, כך שאם זה קשור אליהם אין לי רעיון איך לעזור... אבל למה שזה יהיה קשור? זה בכלל לא מופיע לך?

ואם זה כן קשור וזה לא דחוף לך לדקה הקרובה, אולי תכתבי לנטפרי.

• הוסף לסימניות
אני לא בנטפרי, כך שאם זה קשור אליהם אין לי רעיון איך לעזור... אבל למה שזה יהיה קשור? זה בכלל לא מופיע לך?

ואם זה כן קשור וזה לא דחוף לך לדקה הקרובה, אולי תכתבי לנטפרי.
עדכון: זה היה קשור לנטפרי והם סידרו את זה,
לציור ולציירת שלום :)
ותודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
ב"ה!
נושמת בהקלה :)
נלחצתי. בשבילך.
טוב שהסתדר ב"ה ובא על מקומו בשלום.

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון, ב"ה!

• הוסף לסימניות
לשמור כקובץ רגיל של התוכנה אפשר? כי אם כן את יכולה לשלוח את הקובץ למישהו שיש לו את התוכנה ושהוא ישמור לך את זה כתמונה. בעצם לי יש קליפ סטודיו פיינט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה