עזרה! התקנה נקייה וינדוס 10 נתקעת

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש, נייד DELL ללא מערכת הפעלה.
צרבתי עם רופוס מערכת על התקן נייד.
ההתקנה רצה חלק, הכל טוב, עד שמגיע שלב בחירת המיקום, המקלדת, ואז בלשונית (טאב) 'חשבון' לא עולה כלום, ככה כמה שעות, פשוט מסך לבן, למעלה כתוב 'חשבון' למטה יש כפתור נגישות ועוצמת שמע, מגיבים כראוי.

כיביתי והפעלתי, התקנתי מחדש וכנ"ל.

הרופוס צרב GPT לUEFI.
בביוס מוגדר סקיור בוט, UEFI, NO LEGASY ושאר ירקות.
זקוק נואשות לרעיון.

בשולי הדברים אציין שהמחשב הגיע עם קשיח HD והחלפתי לSSD של סמסונג - חדש כמובן.
יתכן והקשיח פשוט לא מגיב? והוא לא מצליח ליצור את המשתמשים?
את המחיצות הוא כן הגדיר כמו שצריך (ראיתי כשניסיתי להתקין מחדש)..

סליחה על המגילה, דחוף לי מאוד.
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב, אז נשברתי, צרבתי מחדש MBR.. לא עזר.
בדיוק אותו תהליך ואותה תקלה.
אנא....

• הוסף לסימניות
על פניו נראה שיש בעיה בSSD שהחלפת.
הייתי מנסה להעלות מבוט חיצוני ולבדוק את תקינות הכונן.
@DVD COAN

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ציינת איזו מערכת הפעלה והאם התקליטור שלך הוא תומך GPT?

• הוסף לסימניות
@נטורל הייתי מנסה לחשוב על אופציה אחרת
יש מצב שהחיבור של הSSD לא מחובר מספיק כראוי?
מה שמוזר לי כאן שהוא טוען שאת המחיצות הוא ייצר כמו שצריך. רק הכתיבה אליו נראה שנכשל..
לכן אני כן חשבתי ש @DVD COAN יוכל להחכים אותנו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתרגש לראות איזה עזרה בשעות כאלו.
תודה.

@DVD COAN כמו שציין @למדן וידען אכן, ווינדוס 10 שהורדתי היום (הורדתי שוב אח"כ חשבתי אולי הבעיה בקובץ).
פורסם בנובמבר למניינם.
ניסיתי GPT לUEFI ואח"כ MBR לUEFI.
אני מנסה בדקות אלו MBR לביוס.. אוי כמה שזה נשמע רע..
אבל אני מבין שחשוב לבודד את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נפתר.
הבעיה היתה שחיברתי את המחשב לרשת (נטפרי).
יכול להיות שמשהו הפריע לו והוא לא המשיך הלאה.
ניתקתי את הכבל רשת, ולא התחברתי לוייפי בתהליך ההתקנה כשהוא ביקש (ניסיתי כ"א בפני עצמו זה תמיד נתקע). והכל רץ.
תודה למי שניסה.
ובעיקר ל @למדן וידען שלמעשה עמד וליווה מאחורי הקלעים עד לבידוד הבעיה ולעצה הזאת שלו.

• הוסף לסימניות
שמח שעזר.
בס"ד
ליל"ט.
(הגיע הזמן).
( @DVD COAN כדאי לבדוק את זה לעומק, מסתבר שהגרסאות החדשות מנסים בכוח להתחבר לרשת במהלך ההתקנה זה לצורך מה? שווה בדיקה לדעתי, הוא פונה לכתובת https://activation-v2.sls.microsoft.com ... נראה כמו ענייני רישוי).

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה