עזרה- התקנת תוכנות במחשב חדש

• הוסף לסימניות
שלום פרוגים:)
ב"ה יש לי מחשב חדש אבל הוא ריק- ואני צריכה להתקין windows ודראיברים...
יש לי וינדאוס אבל אני לא יודעת איך מתקינים!!! וזה דחוף...!
פליז פליז פלייייז אם יש משהו שיודע ויכול להסביר לי אני אודה מאוד מאוד...

• הוסף לסימניות
מומלץ לעשות כן על ידי תכנאי, כל כך משקיעים במחשב לא חבל על בזבור הזמן והסיכון לעשות לא נכון

• הוסף לסימניות
אולי זה לא קשה כ"כ. אם אני אצליח להבין בדיוק איך אז זה שווה את המאמץ-רק לא לשלם לתכנאי, אין לי כסף

• הוסף לסימניות
פשוט מכניסים את הדיסק למחשב, מפעילים את המחשב ואז הוא כותב BOOT FROM CD, לחצי על מקש כל שהוא, וההתקנה תתחיל. ומכאן ואילך - לפי ההוראות. פשוט ביותר.
לגבי הדרייברים, לאחר התקנת הווינדוס, צריך להכניס את הדיסק של הדרייברים שקיבלת עם המחשב, ולהתקין אותם.
בהצלחה. לדעתי (העניה) אין סיבה לשלם על זה לטכנאי.

• הוסף לסימניות
אל תשכחי להתקין אותו בעברית כי אח"כ הברירת מחדל שלו היא אנגלית במסמכים וכו'

• הוסף לסימניות
אההה...עדיין יש מסך שחור וכלום לא קורה...מה לעשות -פספסתי משהו?

• הוסף לסימניות
מתקין הכל לבד, לבד לבד.
אשמח לעזור גם בהמשך, אפשר גם בפרטי.

קצת יותר פרטים, איזה מחשב, איזה ווינדוס...

• הוסף לסימניות
אם תרצי אוכל לעזור לך באישי ולראות מה צריכה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אה!!! עבדו עלי הדיסק היה ריק, תודה על הכוונה בכל אופן, אני אסתדר בע"ה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה