התייעצות עזרה ואחוה מודיעין עילית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי
כל פעם שאני נכנסת לשם
העצבים פשוט!!!!!!!!!!!!!!
עולים!!!!!!!!
מה זה הדבר הזה!!!
לא שמעתי בכל העולם על חנות שלא מאפשרת להכניס שקיות ועגלות
בעיני זה זלזול חמור מאד
בציבור שלם
ואנחנו - רק אנחנו
אלה שמאפשרים לזה להמשיך----
אם רק נפסיק לקנות שם - שבוע אחד
היחס ישתנה פלאים

• הוסף לסימניות
קבוע שאני נכנס לשם אני מתעצבן

כל פעם שאני נכנסת לשם
העצבים פשוט!!!!!!!!!!!!!!
עולים!!!!!!!!
אז למה אתם נכנסים, ולמה אתם קונים. חבל על העצבים שלכם. זה לא משרד ממשלתי ולא שירות ציבורי. כולה חנות עם תנאים מוזרים שלא מוצאים חן בעיניכם, פשוט לכו לחנות אחרת.

• הוסף לסימניות
אשמח שמישהו יבהיר את היתרונות שיש לחנות הזו
אני בניברקית שלא דרכה שם מגיל 12 בערך ובאמת לא זוכרת מה יש שם

למה למען השם נכנסים בכלל לשם אם זה ככה מתנהל? יש שם מוצרים שווים ממש?

• הוסף לסימניות
גם אני החרמתי את החנות הזאת כמה פעמים
והייתי קובע נכנסת עם עגלה שלא שמו לב והקופאית ראשית רדפה אחריי ורבתי איתה
וטלפון אני ממציאה מספר

וחוזרת לשם מדי פעם, כי נוח לי עם הגרביים והכיפות וגם משחקי קןפסא יחסית זולים שם משאר החנויות בעיר

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי את הטענות
אם הם לא כ"כ זולים ולא בא לכם
אז אף אחד לא הכריח אתכם
כשאני בא עם שקיות, אני פשוט מפקיד בקופה הראשית וזהו
שיחשבו עלי מה שהם רוצים
תכל'ס הם אלופים בלהביא בדיוק את מה שהציבור צריך
מחירים זולים לטעמי
אם כי הקופות עובדות שם לעיתים באיטיות מרגיזה
אבל אני בא לשם לגמרי מבחירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה