עזרה עזרה ובקשה דחופה נאבד תפילין.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אני פונה אליכם בתקווה לעזרתכם. הבן שלי איבד את התפילין שלו בירושלים, מחוץ לחדר המחשבים "שטרודל" ברחוב הושע, ליד סאטמר יואל. למרבה הצער, נראה שהם נגנבו ביום שלישי בשעה 9:35, ויש לי תמונה של החשוד במעשה. השם על התפילין הוא אריה לייביש וויינרעב.

אני מבקש מכל מי שיכול לסייע בזיהוי או במידע נוסף ליצור קשר. התפילין יקרים לנו מאוד, לא רק מבחינה כספית אלא גם מבחינה רגשית ורוחנית.

אם ראיתם את התפילין או אם אתם יודעים היכן הם נמצאים, אנא פנו אליי. בנוסף, אם יש לכם מידע על מקום הימצאו של האדם החשוד, אנא שלחו לי מייל לכתובת: RYH39138 שטרודל וכו'.

כמו כן, אם יש לכם רעיונות כיצד לפעול או דרכים נוספות שבהן נוכל לנסות לאתר את התפילין, נשמח לשמוע.
תודה רבה על כל עזרה שתוכלו להציע.

קבצים מצורפים

• תמונה (1).png
    תמונה (1).png
    1.2 MB · צפיות: 25
  • תמונה.png
    תמונה.png
    KB 295.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אני פונה אליכם בתקווה לעזרתכם. הבן שלי איבד את התפילין שלו בירושלים, מחוץ לחדר המחשבים "שטרודל" ברחוב הושע, ליד סאטמר יואל. למרבה הצער, נראה שהם נגנבו ביום שלישי בשעה 9:35, ויש לי תמונה של החשוד במעשה. השם על התפילין הוא אריה לייביש וויינרעב.

אני מבקש מכל מי שיכול לסייע בזיהוי או במידע נוסף ליצור קשר. התפילין יקרים לנו מאוד, לא רק מבחינה כספית אלא גם מבחינה רגשית ורוחנית.

אם ראיתם את התפילין או אם אתם יודעים היכן הם נמצאים, אנא פנו אליי. בנוסף, אם יש לכם מידע על מקום הימצאו של האדם החשוד, אנא שלחו לי מייל לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

כמו כן, אם יש לכם רעיונות כיצד לפעול או דרכים נוספות שבהן נוכל לנסות לאתר את התפילין, נשמח לשמוע.
תודה רבה על כל עזרה שתוכלו להציע.
לפנות עם התמונות למשטרה ולהגיש תלונה, וכן להסתובב באיזור שנגנב ולהתחקות אחרי אותו אדם ולראות אם מנסה שוב לגנוב כי יתכן שזה דפוס קבוע של אותו אדם ואז להתקשר למשטרה שיתפסו אותו על חם.

• הוסף לסימניות
תשאל את הסאטמרים עם הם מכירים אותו זה ממש ליד סאטמר לא ?
אני מסתובב הרבה בסאטמער ואני מכיר את התימהונים שמסתובבים שם. דווקא הפרצוף הזה לא מוכר לי.
אם אני ימצא אותו באיזור למי לפנות????

• הוסף לסימניות
לטלפון 0533152623 או 0504184849 או 02-5002622 או במייל כפי שצינתי RYH39138 וכו' {או למשטרה}
או פשוט לבקש את זה ממנו

• הוסף לסימניות
מה המצב?? מצאת אותו?? מצאת את התפילין???
אז ככה, יש עדכון חם מהשטח 🔥: ברוך ה'!!! התפילין נמצאו! 🥳🥳🥳

ולא, הבן אדם שלקח אותם הוא לא משוגע בכלל, אלא התברר שהוא "בתים מאכער" ידוע... 🤔 מעניין למה הוא לקח את זה, אני בהחלט אצטרך לעשות בדיקה לתפילין לראות שהכל בסדר, במיוחד עכשיו שאני יודע מי הוא. 🧐

הבחור שהתקשר אליי (לא ה"בתים מאכער" עצמו, אלא מישהו שזיהה אותו מהתמונה) סיפר לי שה"בתים מאכער" הזה הוא זה שעשה את התפילין של הבאבא אלעזר, הבן של הבאבא סאלי! 🤯 מטורף, נכון?!

ורציתי להגיד לך תודה ענקית!!! 🙏🙏🙏 הבחור שהתקשר אליי ראה את המודעה שאתה תלית ב"שטרודל" ומשם לקח את המספר. אז באמת תודה רבה על העזרה! 🤩✨

בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
אז ככה, יש עדכון חם מהשטח 🔥: ברוך ה'!!! התפילין נמצאו! 🥳🥳🥳

ולא, הבן אדם שלקח אותם הוא לא משוגע בכלל, אלא התברר שהוא "בתים מאכער" ידוע... 🤔 מעניין למה הוא לקח את זה, אני בהחלט אצטרך לעשות בדיקה לתפילין לראות שהכל בסדר, במיוחד עכשיו שאני יודע מי הוא. 🧐

הבחור שהתקשר אליי (לא ה"בתים מאכער" עצמו, אלא מישהו שזיהה אותו מהתמונה) סיפר לי שה"בתים מאכער" הזה הוא זה שעשה את התפילין של הבאבא אלעזר, הבן של הבאבא סאלי! 🤯 מטורף, נכון?!

ורציתי להגיד לך תודה ענקית!!! 🙏🙏🙏 הבחור שהתקשר אליי ראה את המודעה שאתה תלית ב"שטרודל" ומשם לקח את המספר. אז באמת תודה רבה על העזרה! 🤩✨

בשורות טובות!
שמח לשמוע שנמצאו התפילין. ושזכיתי להיות חלק בו. ומקווה מאוד שתלמד לקח שלא להשאיר תפילין במקומות לא שמורים בלי השגחה. תודה על העדכון..............

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, הוא בטוח גנב אותם? ואז כשבקשו ממנו הוא החזיר?
אולי ראה אותם ככה במקום בלי אף אחד ורצה לשמור כדי להחזיר?
הגיוני, אדם שפוי לא גונב תפילין,
יתכן שבגלל עיסוקו זה נושא שרגיש לו יותר ורצה להשיב אותם
לא היתי שש לקבוע מסקנות על גנבה גם אם זה יותר הגיוני
בכל אופן כמובן שכבדהו וחשדהו ותבדוק אותם לפני השימוש

בברכת ברוך המשיב אבדה (לפחות חלקה:))לבעליה

• הוסף לסימניות
שמח לשמוע שנמצאו התפילין. ושזכיתי להיות חלק בו. ומקווה מאוד שתלמד לקח שלא להשאיר תפילין במקומות לא שמורים בלי השגחה. תודה על העדכון..............
חחחח תודה על הדאגה!
לגמרי למדתי את הלקח, בפעם הבאה אני קושר אותן עם אזיקונים ליד.
😉

• הוסף לסימניות
הגיוני, אדם שפוי לא גונב תפילין,
יתכן שבגלל עיסוקו זה נושא שרגיש לו יותר ורצה להשיב אותם
לא היתי שש לקבוע מסקנות על גנבה גם אם זה יותר הגיוני
בכל אופן כמובן שכבדהו וחשדהו ותבדוק אותם לפני השימוש

בברכת ברוך המשיב אבדה (לפחות חלקה:))לבעליה
יכול להיות, לך תדע מה עבר לו בראש באותו רגע 😜
בכל מקרה, העיקר שהם חזרו לבעלים שלהם, לא? סוף טוב הכל טוב.

• הוסף לסימניות
יכול להיות, לך תדע מה עבר לו בראש באותו רגע 😜
בכל מקרה, העיקר שהם חזרו לבעלים שלהם, לא? סוף טוב הכל טוב.
אל תהיה סגור על זה לפני שאתה בודק אותם בפנים, וכמובן ללא קשר לאדם הספציפי שאינני מכירו כמובן
התפילין יצאו מידיך למישו שאינך יודע מה היו כוונותיו, ממליץ עד לבדיקה מעמיקה (תכלס' מדובר במישו שיודע כנראה להסתיר סימני פתיחה) להניח תפילין אחרות
ושוב כמובן שלא יהיה במשתמע שיש בכך כדי להרשיע אותו בגניבה
ומכא קריאתי שוב ל @הכלבויניק שידאג לבל יכשלו אנשים תמימים בדברים שאינם לתועלת

• הוסף לסימניות
אל תהיה סגור על זה לפני שאתה בודק אותם בפנים, וכמובן ללא קשר לאדם הספציפי שאינני מכירו כמובן
התפילין יצאו מידיך למישו שאינך יודע מה היו כוונותיו, ממליץ עד לבדיקה מעמיקה (תכלס' מדובר במישו שיודע כנראה להסתיר סימני פתיחה) להניח תפילין אחרות
ושוב כמובן שלא יהיה במשתמע שיש בכך כדי להרשיע אותו בגניבה
ומכא קריאתי שוב ל @הכלבויניק שידאג לבל יכשלו אנשים תמימים בדברים שאינם לתועלת
אני בהחלט מבין את הדאגה, וזה נכון שצריך להיות זהירים. אבל היי, בואו נחשוב חיובי 😉 בסופו של דבר, התפילין נמצאו והושבו. אולי פשוט היה לו לב טוב והוא רצה לעזור?
בכל מקרה, ברור שלוקחים לבדיקה, זה הסטנדרט אחרי כל סיפור כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה