כללי עזרה וחוות דעת - לוגו למטעים

• הוסף לסימניות
אני צריכה ליצור לוגו לחברה של מטעים שמגדלים : תמרים, זיתים ומנגו.
הלקוח אמר שהלוגו שהיה לו היה: ציור של עץ תמר,ענף זית,וציור מנגו והוא לא אהב את הרעיון...
ניסיתי לחשוב על משהו שיכלול את הכל אבל לא כ"כ הצלחתי....
אשמח לעזרה, מה דעתכם ואם יש לכם רעיון נוסף.

לא עולה לי שום דבר אחר שיכול להכניס בפנים את כל 3 הדברים האלו שהוא רוצה..
תודה מראש לכל אלו שתמיד עוזרים!!

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 80.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
סגנון האיור של הימני העליון מקסים.
חבל שהטיפוגרפיה הכבדה וה'גסה' מחרבת את כל העדינות שלו...

אגב, אז מה אם היה ללקוח פעם ציור של תמר, זית ומנגו?
זה אומר שמוכרחים להמשיך עם זה לנצח?
(כן, הבנתי שזה מה שהוא מגדל אבל תסבירי לו שלוגו אמור לבטא רעיון סמלי, לא להוות ייצוג גרפי של כל מוצרי הלקוח... נסי לתאר לו בצורה משעשעת מה היה קורה אם שטראוס עלית היתה מנסה להכניס את כל המוצרים שלה ביחד בלוגו...)
תסבירי ללקוח שהתפקיד שלו זה להעביר לך בצורה הברורה ביותר את ערכי המותג שהוא רוצה לבטא בלוגו, ואילו התפקיד שלך הוא למצוא את הביטוי הויזואלי. זו חלוקת העבודה הנכונה. את הלוגו הקודם תניחו בצד אחר כבוד, ותנקו את השולחן ללוגו חדש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על חוות דעתך... חשבתי שאני בכלל לא בכיוון :eek:

למה את מתכוונת ב"טיפוגרפיה כבדה" .. לנסות פונט עדין יותר? אם אני ישתמש באותו פונט במשקל דק זה יהיה יותר טוב?

שוב תודה!!

• הוסף לסימניות
מאוד אוהבת את השמאלי העליון.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הימני העליון, האיור בלבד. הפונט כבד מאוד, לא מתאים.
גם השמאלי נחמד, אבל הימני יותר מיוחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;725620:
תודה רבה על חוות דעתך... חשבתי שאני בכלל לא בכיוון :eek:

למה את מתכוונת ב"טיפוגרפיה כבדה" .. לנסות פונט עדין יותר? אם אני ישתמש באותו פונט במשקל דק זה יהיה יותר טוב?

שוב תודה!!

א. ודאי שהפונט חייב להיות עדין יותר ובמשקל קל יותר.
ב. אבל זה לא הכל.. רפורמה הוא פונט מאוד ורסטילי וגנרי, אין לו "ריח". ודווקא בפרוייקט מהסוג הזה, מטעים, חקלאות, כפר, פרדסים... חייבים פונט שיעביר את החוויה ואת הניחוח הזה... יש גם לפונטביט וגם למאסטרפונט פונטים יפהפיים מהז'אנר הזה שיכולים לעשות את העבודה מצויין.

• הוסף לסימניות
זה קצת בעייתי בעניין הפונטים... לכן לא כל כך התעכבתי לבחור משהו מתאים.
אני כרגע התחלתי בבנייה של הלוגו מהבית אבל העבודה אמורה להיות מבית הדפוס שבו אני עובדת - ואני לא יכולה להשתמש בפונטים שמותקנים אצלי במחשב אלא רק מה שיש להם בעבודה וזה מבחר ממש לא.....;)
אני מקווה שאני ימצא שם משהו מתאים......

תודה רבה בכל אופן :)
כמו תמיד העזרה שלכם מאד מאד עזרה לי, אשמח אם יש למישהו עוד תגובות..

• הוסף לסימניות
אני כבר שומעת ממך כמה פעמים את הנושא של הפונטים החסרים...
עצה שלי - פונטים זו לא השקעה כ"כ גדולה, 1000 ומשהו ש"ח (לא שאני מזלזלת בזה אבל זה סכום יחסית סביר) ויש לך חבילה גדולה מאחת החברות המוכרות.
לדעתי זה א"ב של כלים של מעצב, לא ברור לי איך ניתן לעבוד על לוגו ללא פונטים ראויים.
(זה לא משהו שאמורים להוסיף כלאחר יד בסוף...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוגואים מקסימים! אהבתי. הציוריות מקנה תחושה של ריח של אדמה רטובה. הימני העליון מקסים. כמובן, רק תשני את הפונט...

• הוסף לסימניות
נעמה.. תגידי את זה לבוס שלי. אני רק עובדת שם...
הצעתי להם לקנות את הפונטים של פונטייפ שהיה לא מזמן ב 25 ש"ח (לבית שלי קניתי....) והם לא רצו אז מה הם יגידו על 1000 ?????
ככה זה..אני צריכה ללמד להסתדר עם זה אני לא מתכוונת לתרום להם פונטים :rolleyes:

• הוסף לסימניות
רעיון

אולי יתאים (יטעים...)

הצ'ופצ'יק של ה - מ , באחד ייצא ענף זית ובאחד ענף תמר.
האותיות יהיו כמו חורשות על אדמה תחוחה... (ברעיון של צל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;725702:
נעמה.. תגידי את זה לבוס שלי. אני רק עובדת שם...
הצעתי להם לקנות את הפונטים של פונטייפ שהיה לא מזמן ב 25 ש"ח (לבית שלי קניתי....) והם לא רצו אז מה הם יגידו על 1000 ?????
ככה זה..אני צריכה ללמד להסתדר עם זה אני לא מתכוונת לתרום להם פונטים :rolleyes:

לא התכוונתי בכלל למקום העבודה שלך...
אני מבינה שאת מתחילה לקבל מהצד עבודות עצמאיות ולכך התכוונתי.
הכוונה היתה שתקני בעצמך, עבור עצמך, חבילת פונטים שתהיה לך על המחשב בבית.

• הוסף לסימניות
די מסכימה עם כולם פה.

רציתי רק להוסיף שאהבתי מאוד את התחתון - אני יודעת שהוא קצת יותר מגושם מהעליון, אבל הוא מעביר מצויין את התחושה של אדמה, ולטעמי יותר מתאים לתחום הזה. העליון קצת מדי עדין.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה =]]

• הוסף לסימניות
הימני העליון עם עוד קצת עבודה,
מה-מם!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה