כללי עזרה וייעוץ לקוסמטיקאית רפואית אורגנית

• פותח הנושא hagit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלקוחה בקשה לשלב עץ פורח עם שורשים באחת מהאותיות של "הילה".
שלא יהיה יותר מידי בומבסטי ועם זה שישדר טבע-פריחה-יופי-שורשיות.

הצלחתי במשימה? איזה מבינהם הכי טוב ומה אפשר לשפר בו?
ברעיון סקיצה 1..זה הבסיס של שלושתם אבל העלתי בכל זאת כדיי שאם יהיה לכם רעיונות להלביש על זה שיהיו יותר טובים מסקיצה 2 ו3

באמת אשמח לכל הארה והערה!!

ואגב הצבעים לפי דרישה...חוץ מהחום...שאם יש לכם רעיון יותר טוב....

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 462.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
3 באמת נראה טוב, אבל למה לא לשלב את קצה העץ בראש האות ל' במקום שיהיה בנפרד? ניסית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1723292:
3 באמת נראה טוב, אבל למה לא לשלב את קצה העץ בראש האות ל' במקום שיהיה בנפרד? ניסית?

בגלל שאני צריכה גם שורשים..וזה ניראה לי יהיה עמוס באמצע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;1723309:
בגלל שאני צריכה גם שורשים..וזה ניראה לי יהיה עמוס באמצע

השורשים יכולים להיות מתחת למילה מן הטבע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה