עזרה וייעוץ- מהפורום דכאן...

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע,
אני עובדת הוראה במוכש"ר,
באמצע השנה המנהל הרע את תנאי העבודה למורים,
אני איני מסכימה לעבוד בתנאים אלו, דיברתי איתו ועם המפקח
מטעם הבעלות, הם לא הקשיבו וכופפו אותי לעבוד בתנאים שלהם.
בגלל שראו שאני מאוד נחרצת הם "באו לקראתי" בחלק מהדרישות ,
אך הודיעו לי כי שנה הבאב אצטרך להיתפטר או לצאת לחל"ת....
השאלה היא:
האם יש לי מה לעשות כדי להגן על הזכויות?
יש לי מה לערב עו"ד שיראו שאני רצינית?
יש מישהו שמבין בזה???
תודה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך הם יכולים לדרוש ממך להתפטר??
לא, אל תתפטרי. הם יפטרו אותך. ותקבלי השלמת פיצויים.
אי אפשר להכריח עובד להתפטר.
ואם הם ירעו תנאים כדי שתעשי את זה, אז תוכלי להתפטר וגם לדרוש השלמת פיצויים היות והתפטרת בגלל הרעת תנאים.
אגב, על מנת לתבוע פיצויים בעקבות הרעת תנאים. זה חייב להיות סמוך להרעת התנאים.

• הוסף לסימניות
תודה על תשובתך..
כמה סמוך להרעת תנאים?
לכאורה אני אמורה להמשיך ללמד עד סוף השנה...
תראי לפי מה שכתבת מקודם , מההרעה הראשונה כבר עבר זמן. לפי מה שאני מבינה זה כבר לא קביל.
אם ירעו עוד פעם...

• הוסף לסימניות
תראי לפי מה שכתבת מקודם , מההרעה הראשונה כבר עבר זמן. לפי מה שאני מבינה זה כבר לא קביל.
אם ירעו עוד פעם...
תודה על תשובתך..
כמה סמוך להרעת תנאים?
לכאורה אני אמורה להמשיך ללמד עד סוף השנה...

היא יכולה להסביר שלא היה לה ברירה כי אין עבודות באמצע שנה ולכן רק בסוף שנה היא עזבה

• הוסף לסימניות
היא יכולה להסביר שלא היה לה ברירה כי אין עבודות באמצע שנה ולכן רק בסוף שנה היא עזבה
מה פתאום!
להפך. העניין של התפטרות וקבלת פיצויים עקב הרעת תנאים זה בלי שום תנאי, זה הרעו תנאים? לא יכולה להמשיך לעבוד כך. ולא משנה אם יש עבודה אחרת או לא.
עוד יותר, אם היא תתפטר רק לאחר שתמצא עבודה, המעסיק יוכל להוכיח שהיא מצאה עבודה אחרת ובכל מקרה היתה מתפטרת אז מפילה את זה על ההרעת תנאים כדי לקבל פיצויים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה